PARTYINFO

 

PINK STARS

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Miss Kimberly (usa), Texx, Brian
Info:
http://www.clubcelnice.com
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Miss Kimberly na dalším pokračování Pink Stars
 
 
Po pěti úspěšných PINK STARS parties, dozrál čas Vám představit opravdovou hvězdu světové klubové scény! PINK STARS Vám představí svojí oficiální "hostitelku" a tvář. Jednoduše řečeno opravdovou PINK-STAR! Pink Stars tentokráte spojilo své síly s produkcí LookBetterNaked, která je známá především pořádáním svých prémiových stejnojmenných akcí nebo například bizardních britských Salvation a společně se podařil pro tuto noc získat příslib účasti jedné z nejslavnějších světových "draq queens" MISS KIMBERLY!!!

Tato diva pocházející z amerického Detritu; za svojí mega-úspěšnou kariéru získala srdce statisíců kluberů po celém světě. Vedle svých angažmá v proslavených amerických klubech jako jsou Avalon či Cro Bar je rovněž velmi dobře známá milovníkům největšího londýnského gay klubu Heaven, kde již řadu let působí jako hostes a performer většiny významných nocí. Respektovaný deník The Guardian o Miss Kimberly napsal..."Je to oheň a voda, je to opravdová show girl v převleku dámy". Tato dáma je mnohým rovněž dobře známa z celé řady filmů či televizních seriálů a rovněž vystupuje jako host "BMP-Late Night Music Show" nebo MTV Awards. Spolupracuje na projektu "Catwalk" s Kelly Osbournem, ale je i tváří britské reklamy společnosti Renault.

PINK STARS nebude tentokráte nikoho šetřit a tak se kromě tradičních sexy tanečníků, výborných DJs a skvělých drinků za speciální ceny můžete těšit i na dalšího nového hosta, který Vás díky své dynamické a přitom velmi podmanivé a skvělými vokály podtržené hudbě nenechá ani chvilku v klidu. Jeden z nejtalentovanějších tuzemských djs.. DJ TEXX bude další novinkou a hostem této noci! Těšte se tedy na opravdu dokonalé zahájení léta ve stylu PINKSTAR!

PINK STARS PARTY BUFFET @ DOWNTOWN CAFE
ALL YOU CAN EAT aneb SNĚZTE KOLIK RÁČÍTE

od 19:00 do 23:30 hod. oficiální "warm up – pink stars party dinner" za jednotnou cenu 199,-/osobu!!! Přijďte se nejen správně naladit s DJs a pink stars hot models, ale také posilnit na skvělou páteční noc do Downtown Café! Čeká na Vás pink stars welcome drink a bohaté "club buffet" těstoviny, kuřecí speciality, saláty, party snacks a na závěr výtečné čoko fondue! Ke každému zakoupenému "party buffet" obdržíte navíc jednu vstupenku na Pink Stars Party v hodnotě 150,- KČ. zdarma!!!

Doporučujeme si Váš stůl rezervovat předem na tel: 724 111 276 nebo 257311 411 nebo rovněž online: www.downtowncafe.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016