PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Pete Walk (petewalk.com), P@co (djpaco.cz), Pico (pico.sk)
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
 
Pico, P@co a Pete Walk již toto sobotu v Celnici
 
 
V sobotu 23.6. odstartujeme velkolepé oslavy 5. narozenin a 25. dílu našeho mejdanu STEAM které proběhnou celkem na třech akcích o nichž vás budeme informovat v příštích dnech. Po horkých týdnech kdy kluby zely prázdnotou a většina z nás trávila volno u vody, se má na tento víkend výrazně ochladit, doufáme tedy, že se nás sejde zase pěkná spousta.



I tentokrát se můžete těšit na mejdan, který jen tak nezažijete. Vrcholem celého programu bude opět něco absolutně neopakovatelného, a sice ping pong show dvojice djs Pico ze Slovenska a P@co z Česka. Jak Vás asi napadlo, náš záměr je právě v podobnosti jejich jmen. Pico je jedním z nejoblíbenějších a nejznámějších djs na Slovensku a v Čechách moc často nehraje, na Steamu odehraje speciální Hit & House set tak jak se na našem mejdanu sluší a patří. Jeho biografii přikládáme.

Rozhovor speciálně pro party Steam si můžete přečíst tento týden exkluzivně na serveru Techno.cz. P@co je pak jedním z nejoblíbenějších českých mejdanových králů a není jej asi třeba moc představovat. Rozhovor s ním opět speciálně pro party Steam si můžete přečíst na serveru Rave.cz. Oba zahrají hodinu společně a hodinu každý sám. No a co by to bylo za Steam aby na něm nehrál jeho rezident dj Pete Walk který již pět let udává hudební směr celé party.

Kompletní informace k akci najdete na nové adrese www.steamparty.cz, žádosti o vstupy posílejte na vip@steamparty.cz, jakékoliv připomínky, náměty, nápady pak na info@steamparty.cz. Těšíme se nashledanou v sobotu 23.6.2007 v Celnici!
 
Slovenský DJ Pico na dalším pokračování klubovky Steam!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016