PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Pete Walk (petewalk.com), P@co (djpaco.cz), Pico (pico.sk)
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
 
Pico, P@co a Pete Walk již toto sobotu v Celnici
Slovenský DJ Pico na dalším pokračování klubovky Steam!
 
 
DJ PICO alias Peter Štilicha je nepochybně jedním z nejdéle hrajících djs na Slovensku. Za svoji téměř 10letou kariéru výrazně napomohl slovenské elektronické scéně dostat ji do uší běžných lidí. Je notoricky známým jménem v adresářích českých a slovenských promotérů a v nejbližších týdnech a měsících ho čekají zajímavá hraní s Ferry Corstenem, Johnem Digweedem, Matthew Dekayem, Lui Parisem, Danjo & Styles, včetně tradičních letních festivalů.



Pico
zůstává už roky věrný tranceu a jeho nejbližším odnožím, ale poslední roky protkává svoje sety i energickým elektrem a housem. Je velkým požitkářem a proto uznává moderní technologie v Dj-ingu. V současné době hraje digitálním způsobem za pomoci softwaru Traktor DJ studio 3 a midi rozhraní. Na párty předvádí všechno co mu systém dovoluje, hraní ze 3 či 4 kanálů přímo na místě edituje, smyčkuje, nebo prohání věci přes filtry a tím vytváří originální sound v kombinaci s eklektickým výběrem tracků. Jeho hraní charakterizuje citlivou práci s korekcemi, přesnost mixu a nápadité kombinace.

Pico se v minulosti podílel na vedení několika bratislavských klubů v čase jejich největší slávy a neustálou prací a rozvíjením svých myšlenek realizuje významné projekty kterými jsou BeOKEY a Beautiful things. Projekty BeOKEY a Beautiful things jsou současnými klubovými špičkami a přitahují každé 3 měsíce tisíce zábavychtivých lidí. Kromě hraní se profesionálně věnuje designu a působí jako spolumajitel a Creative Director v reklamní agentuře Cosmopolit events, s.r.o. Bohaté zkušenosti z různých aktivit velmi šikovně spojuje (marketing, design a hudba).



Na mejdanu Steam ho uslyšíte ve speciálním Hit & House & Energy setu tak jak se na tento rozjetý mejdan sluší a patří. Zahraje hodinu sám a hodinu ve dvojici s českým djem a kolegou Pacem. Těšit se můžete na něco co jste ještě neslyšeli a jen tak neuslyšíte…!

Open 22.00, Start 23.30. Vstup 150kč. S kartou klubu Celnice vstup zdarma a 30% sleva na baru! Pro pravidelné návštěvníky party Steam nabízíme možnost vystavení karty zdarma. Stačí napsat do soboty 17.00 hod. na mail vip@steamparty.cz Vaše příjmení, jméno, mail a mobil. K vyzvednutí pak bude u vstupu na akci. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016