PARTYINFO

 

EUPHONIC NIGHT

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Most - Duplex Most
DJs:
Kyau & Albert, Ronski Speed, Michael C, Sonorous, Marc Marberg
Info:
http://www.duplexmost.cz
Popis:
vstup 120 czk
Line-up:
21.30 - 23.00 Marc Marberg
23.00 - 00.30 Michael C
00.30 - 02.00 Ronski Speed
02.00 - 03.30 Kyau & Albert
03.30 - 05.00 Sonorous
 
 
Michael C v rozhovoru k Euphonic Night

Ahoj Michale, nemá cenu Tě dlouho představovat, jsi dnes jeden z předních českých DJů, ale přesto nám prozraď, co je u Tebe nového?

Vezmu to trochu stručněji, je toho opravdu hodně. Od letošního února jsem vstoupil do Roxy Bookingu, v klubu Roxy se zabydlela moje rezidentní noc Entrance (další vydání jsou již naplánována, nové info se objeví na www.djmichaelc.com), už doopravdy do prázdnin se můžou všichni těšit na novou webovou prezentaci a to samé platí o mé nové vlastní hudební produkci - nové kousky budou k slyšení na Michael C Solo 8.června v OK Centru v Pardubicích. Nesmím zapomenout na znovuzrozenou radioshow Sunshine, která v současné době běží každé úterý již na dvou rádiích a těší se výborné poslechovosti, za to vám všem díky!

Budeš jako jediný český zástupce hrát na oslavě desetiletého výročí labelu Euphonic. Co pro Tebe Euphonic znamená?

Euphonic je podle mě jeden z nejkvalitnějších labelů specializujících se především na trance music a jelikož všechny hlavní aktéry Euphonicu znám osobně, můžu s klidným svědomím říct, že jejich práce je dělaná hlavně od srdce a s neutuchající energií. Proto mám obrovskou radost, že můžu slavit společně s nimi a doufejme i s plným klubem!

Měl jsi možnost hrát na originální verzi Euphonic night v Berlíně, jak se Ti tam hrálo?

Byl to opravdu skvělý zážitek, na který budu dlouho vzpomínat, v klubu Q3A bylo plno, kolem 400 lidí a všichni vytvořili vynikající atmosféru, reagovali na každý mix i track, takže pro DJe výborná zkušenost.

Jaká je tvoje nejoblíbenější deska z Euphonicu?

Těch by bylo určitě hodně, řekněme že z progressive Glass Garden od Sonorouse a z trance Velvet Morning od Kyau and Albert v Mirco de Govia Mixu.

Co bys Euphonicu popřál do dalších deseti let?

Určitě mnoho dalších vydaných skvělých skladeb, spoustu fanoušků po celém světě a mnoho výborných zážitků z parties, kde budou všichni umělci z Euphonicu vystupovat!

Díky za rozhovor a těšíme se 25.5. v Duplexu Most!

Já taky díky a v pátek v Mostě čau!

 
10 let labelu Euphonic Kyau & Albert: "V Duplexu Most zahrajeme i klasiky z Euphonicu."

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016