PARTYINFO

 

CRAZY NIGHT

Datum konání:
01.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Marcos, Shkobiss, Billy Bright
 
 
Marcos, Shkobiss a Billy Bright na páteční Crazy Night
 
 
Žižkovský Anubis club, Vás zve na housový mejdan "Crazy night" dje Marcose, party kterou dělá společně s mladým a nadějným djem Billy Brightem, pravidelně v Pekelnym Baru, kde má velký úspěch. Právě tímto 1. dílem Crazy night v Anubisu, se stává rezidentní nocí a jako 1. host se Vám představí zakladatel projektu HouseXit, rezident afterklubu Studio 54 a zároveň kůň ze stáje Aiffel records: Dj Shkobiss.

HouseXitový dj, se Vám představí ve speciálně elektrizujícím vyhousovaném setu. Dj Marcos Vás ponoří do svého pohádkově veselého příběhu, plný euforických a energických náladiček. House music v podání tohoto pána, je jistotou, že nikdo nezůstane sedět a budete plout a plout. Druhý rezident party je nadějný mladý Billy Bright, tento ne dlouho hrající dj, Vás příjemně naladí, jak svým dobrým vkusem pro výběr desek, tak svými energickými a čím dál víc technicky vymazlenými mixy, takže přijďte podpořit budoucí hvězdu house music!



Takže, 1. den měsíce červen, by mělo ve Vašem diáři, červeně zářit "Crazy night"!!! Čeká na Vás opravdu příjemné prostředí Anubis clubu, super nízké ceny na baru, kvalitní zvuk a hlavně výborná hudba a za to vše a ještě víc, nezaplatíte za vstup ani korunu, takže jste všichni srdečně zváni, na viděnou v pátek v Anubis clubu, který najdete na Žižkově, kousek od divadla Járy Cimrmana a dj shopu Aiffel rec., přesně na rohu ulic Štítného a Cimburkovi.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016