PARTYINFO

 

MONOBOXX

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Sidecar, N.kyp, Quickie, Reznyk vs. Dialect, Unit, Murderboys
 
 
Nová party Monoboxx v Anubis
 
 
Monoboxx je noc věnovaná výhradně tanečním elektronickým a experimentálním záležitostem. Na jejím 1. díle vystoupí legendární DJ Quickie (Radical production) z Teplic. Jenž svými téměř až alchymistickými postupy potěší nejednoho fanouška tak trochu nevšední elektroniky.

Směsice zvuků, naprosto neodpovídající ničemu, co by se dalo nazvat hlavním proudem v současné techno hudbě Projekt Padrť aka DJs Reznyk a Dialect pražští Murderboys, duo které funguje na naší scéně už nějakou dobu, na bázi Djingu v kombinaci s virtuálním studiem .Tito chlapíci chrlí jeden track za druhým, vše precizně smícháno do komplexní valící se hmoty . Opravdu tvrdé techno v podání těch nejpovolanějších.

Sestavu doplní dnes už dá se říci techno klasiky, DJové Sidecar (roxy booking) a N-kyp s jeho neutuchajícím zápalem pro věc jako vždy pro nás vybere to nejlepší a nejnašláplejší. Jeho osobité průřezy techno tvorbou této planety jsou více než motivující, k pohybu a zamyšlení. Monoboxx uzavírá jeho zcela typický zástupce DJ Unit, jenž prezentuje temný a zároveň melodický styl. Velmi náladová muzika smíchaná s předností jemu sama!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016