PARTYINFO

 

SPOTLIGHT

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Manio, Reeha, Adam Cloud
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Manio, Reeha a Adam Cloud na party Spotlight v Anubis
 
 
V pátek, 15. června 2007 od 22.00 bude hodně veselo v klubu Anubis na Žižkově, jelikož to tam budou roztáčet DJové Manio a Adam Cloud a k tomu jejich host - půvabná DJka Reeha, v rámci jejich nové klubové noci Spotlight. "Chceme hrát co nás opravdu baví a dostává, a ne to co diktuje "módní" trend. My všichni i naši známí máme dost té klubové šedi, kterou nás nudí programy pražských podniků - čest výjimkám. Tahle noc bude naše a my se budeme hodně snažit!" shodují se všichni protagonisté. Spotlight bude průřezem energií nabité taneční muziky a uslyšíte tam spoustu věcí které vám jinde nepustí! 

Kvalitní soundsystém a světla, kterými je klub Anubis vybaven, vám umožní si tuhle noc vychutnat naplno a váš zážitek bude minimálně neobvyklý. Spotlight díky příznivým cenám na barech nezatíží vaše peněženky - tak třeba Red Bull křídla budou stát pouhých 55,- kč a ceny ostatních nápojů budou velmi přátelské:) A kde že přesně najdete klub Anubis? Na rohu ulic Cimburkova a Štítného v blízkosti fotbalového stadionu Viktorie Žižkov a divadla Járy Cimrmana (mapku najdete na webu Anubis v sekci Kontakt). Nejbližší zastávky jsou Husinecká - tramvaj 5,9,26, 55, 58 a Tachovského náměstí - autobus 133, 207, 504. A pro ty, kteří snad avizovaná DJská jména neznají, zde jsou jejich stručné profily:

Manio patří mezi ostřílené české DJs, hrát začal profesionálně už v roce 1994. V roce 1999 založil spolu se známým producentem Rodmanem taneční projekt E.C.A., který se proslavil hlavně deskou "There is a message" (2001, Lighthouse recordings). Vystupovali na mnoha tanečních akcích, mimo jiné i po boku Carla Coxe a Chemical Brothers. V současné době po několikaleté pauze dokončují svoje první album, které podle jejich vlastních slov bude rozhodně stát za to. Maniův současný DJ styl je výbušnou směsicí house, breaků a tribalu, skvěle se hodící pro každý taneční parket. 

Adam Cloud (myspace.com/djadamcloud) působí na české taneční scéně od roku 2000. V současné době, čím dál více populární DJ projektu HouseXit, hrající převážně house, electro, progressive. Rezident klubů Anubis, Pekelný bar a Studio 54

Reeha je jednou z prvních žen v čechách, které se postavily za mixpult a gramofony. Proslavila se hlavně v rámci své rezidentní noci Spacepussies, která svého času plnila legendární pražský klub Radost FX k prasknutí. Na parties a v klubech vystupuje pouze občas, její sety jsou ale úžasnou směsicí progresivních rytmů a tribal houseu, který dokáže rozpumpovat libovolný dav party people. V současné době rezidentka velmi úspěšného turné Havana Club Tour de Bar, které objíždí celou Českou republiku.

Tak nezapomeňte - Spotlight - klub Anubis na Žižkově - pátek 15.června 2007 od open 21.00, start 22.00 - DJs Manio, Adam Cloud, Reeha - VSTUP ZDARMA! 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016