PARTYINFO

 

TIME2FUSION 4 - CYBER(E)MOTION

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Fedor & Thomas (sk), Los Fishos Acidos (yug/cz), Ganez (fr), Maara, Andy S
Info:
http://www.time2fusion.com
 
 
Čtvrté vydání Time2Fusion v Paláci Akropolis
CIANT - Mezinárodní centrum pro umění a nové technologie podporuje další pokračování multimediálního večera Time2Fusion. V pořadí již čtvrté pokračování této akce tentokrát s podtitulem CYBER(E)MOTION se bude konat 8. června od 20:00 v Paláci Akropolis.
 
Projekt Time2Fusion vznikl v roce 2006 v Praze. Hlavním impulsem všech zúčastněných bylo sjednotit rozmanité umělecké projekty, které mají jednoho společného jmenovatele: moderní digitální technologie. Mix plný elektronické hudby a experimentálního VJingu je prezentován formou tematických večerů. „Ze začátku jsme nepočítali, že by se z Time2Fusion měl stát nějaký cyklus. Jenomže se ukázalo, že v ČR se rodí stále nové a nové zajímavé projekty, a proto nyní chystáme už čtvrté pokračování. Myslíme si, že když se představí více experimentálních hudebních a VJských technik najednou, bude to pro diváky velmi intenzivní zážitek,“ vysvětluje Jan Šebek, VJ a produkční akce.



Čtvrté pokračování Time2Fusion hostí Palác Akropolis pod názvem CYBER(E)MOTION. Jak název napovídá, půjde o pohyb a emoce v kybernetickém vydání. V režii tvůrčího týmu laboratoře CIANT ozvláštní večer multimediální show s bezdrátovým magnetickým systémem snímání pohybu, tzv. motion capture, který se používá například při vývoji počítačových her. „Motion capture je určitě velkým lákadlem. Není to technologie, s níž by se lidé mohli běžně setkat. V našem projektu bude využita především pro originální taneční performance,“ dodal Jan Šebek.

V rámci kolaborativního projektu Time2Fusion se dále představí: DJ Fedor (SK), DJ Keygen (FR), Los Fishos Acidos DJs (CZ/YUG), Kubatko (CZ), DUO Blondynos (CZ) či VJs Sheba (CZ), Sqael (FR) a JIR (CZ), kteří celý projekt doprovodí originálními vizualizacemi.

Time2Fusion je neziskový projekt podporovaný o.s. CIANT a Palácem Akropolis.

Více informací o projektu Time2Fusion najdete na www.time2fusion.com

Obrazové materiály v tiskové kvalitě naleznete na www.ciant.cz/press

Informace o akcích pro veřejnost, pořádaných o.s. CIANT, jsou k dispozici také na www.ciant.cz/program a www.ciant.cz/galerie

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016