PARTYINFO

 

ITCH MY HA HA HA

Datum konání:
01.06.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Tvyks, Click Joe, GHC
Live:
Midi Lidi, Krazy Baldhead (Fr), Sonority + 777
Popis:
start 21:00, vstup 130/150 czk
 
 
Midi Lidi pokřtí desku „Čekání na robota" ve Flédě
 
 
Experimentální večery neotřelého pulzujícího elektra na Flédě pokračují - 1. června proběhne další "díl" IMHHH, na němž kapela Midi lidi pokřtí svou debutovou desku Čekání na robota, která vyšla 1.května na brněnském labelu X. production. Na remixech k této desce se podíleli mimo jiné německý elektronik Miwon (CCO rec.), Moimir Papalescu, DJ Tvyks (kterého uvidíte i v inkriminovaný večer na Flédě) nebo Der Kezzatron & DancefloorScrap z Mountaineers (Mute rec.).



Midi lidi bývají často označováni za objev roku, nebo přirovnáváni k zahraničním Kraftwerk. Jedná se o tříčlenný elektronický projekt soustředěný kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Dekadentní divadlo Beruška, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), herce a hudebníka Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dekadentní divadlo Beruška, Dr. Kombajn zábavy) a šperkařky Markéty Lisé, vzniklý na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Fungují teprve od dubna 2006, za tak krátkou dobu však odehrál velké množství koncertů v ČR a na Slovensku. Součástí živých performance je i VJ, který „realtime“ obrazově významně doplňuje vystoupení – všichni VJs – Filip Cenek, Magdalena Hrubá a VJ Kolouch (Anymade.org), kteří s kapelou vystupují, patří mezi etablované české vizuální umělce.

KrazyBaldhead je projekt 32letého muzikanta z Marseille. Jeho sestra ho přemluvila poslat demo Pedro Winterovi (manažer Daft Punk) a již o několik měsíců později byl jeho první maxi singl „Bill´s Break“ u Ed Banger records na světě! Během jeho živého vystoupení osciluje mezi old school breaky k acidu, electro a hip hopu, a posunuje hranice taneční hudby. Mimochodem domovský label KrazyBaldhead, Ed Banger, byl podle magazínů XLR8R & URB vyhlášen labelem roku 2006! Tento label zastupuje třeba Justice, DJ Mehdi, Uffie, MR Flash a další. Takže v pátek nás čeká opravdu aktuální evropský sound!

www.myspace.com/itchmyhahaha
www.myspace.com/midilidi
www.myspace.com/krazybaldhead
www.myspace.com/tvyks
www.myspace.com/sonorityidm
www.myspace.com/clickjoe
www.myspace.com/777electricfret

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016