PARTYINFO

 

SUNAKASHI

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Martin Haberland & Maroš Glaubic (music is everything, sk), Vik, Shala
Popis:
vstup 50 czk, pro registrované členy zdarma
 
 
Martin Haberland a Maroš Glaubic na dalším pokračování Sunakashi
 
 
Nepravidelná exkluzivní klubovka Sunakashi je opět tady a jako obvykle představí neotřelou klubovou muziku v podání zajímavých domácích i zahraničních hostů residenta DJe Vika. Tento luxusní mejdánek se svým originálním pojetím taneční hudby neúnavně snaží přinášet svěží vánek do zavedených postupů a stylů, kterými je současná znuděná klubová scéna doslova přesycena.

Pohodový rozjezd akce obstará DJ Shala, o kterém jste se v poslední době mohli ponejvíce dozvědět pouze to, že vyhrál DJskou soutěž na rave.cz. Shala je ale hlavně DJ s osobitým talentem, zcela zapálený pro svoji věc, a na svůj věk také neobyčejně všestranný. Stejně tak jako rozpumpuje klubery rozjetým electro setem v nejlepším čase, dokáže ze začátku párty postupně naladit tu správnou atmosféru a nažhavit tak návštěvníky na hlavní hosty večera.

Těmi tentokrát budou guruové slovenské houseové scény, Martin Haberland a Maroš Glaubic. Tuto známou dvojici asi netřeba příliš představovat, zajímavé je, že i přes jejich zcela výsadní postavení doma na Slovensku je v našich klubových končinách zase tak často nepotkáváme. Martin a Maroš se spolu znají více než 12 let a potkali se - kde jinde - než ve vinyl shopu. V průběhu let se stali DJskými hvězdami s pověstí bavičů, kteří ve svých setech odrážejí poslední hudební trendy, vždy s puncem vlastní výjimečnosti. V lednu 2001 vytvořili ojedinělý koncept měsíčních parties s všeříkajícím názvem Music Is Everything, na kterých spolu hrají na 4 gramofony a 2 mix pulty. Martin a Maroš si na tyto nevšední klubové večírky v průběhu let postupně zvali proslulé světové DJe, reprezentující moderní pojetí housem inspirované současné taneční muziky.

Seznam je to opravdu obdivuhodný, jména jako Sasse aka Freestyle Man (Moodmusic/Finland), Nigel Hayes (Chaser/Soma/UK), Alex Moran (Weekender/UK), LHK (Tango/20:20 Vision/UK), Basti Schwarz (Tiefschwarz/D), C-Rock (Stir15/D), Tom Di Matteo (Missive/FR), DJ T. (Get Physical/D), Phonique (Dessous/Pokerflat/D), Jimpster (Freerange/UK), Shur-i-kan (Freerange/UK), Hipp-e (Nightshift/USA), Milton Jackson (Freerange/USA), Spirit Catcher (B), DJ Freestyle (Brique Rouge/AUS), Soul Mekanik, Chris Duckenfield (Swag/UK), James Flavour (Dirt Crew/D) nebo Joey Youngman (Fetish Records/USA) jsou dobře známá po celém světě. Párty se stala pravou legendou, takže není divu, že každý poslední pátek v měsíci je předem jasné, kam budou směřovat kroky tancechtivých bratislavských kluberů. Maroš navíc 2 krát ročně organizuje Doubledecker, velkou párty, která se v Bratislavě pravidelně stává událostí sezóny a které letos v dubnu proběhlo už šestnácté (!) pokračování.

Od konce 90. let se Martin a Maroš kromě DJování snaží také o vlastní produkci, v letech 2002-2003 společně s DJem Mersey vydali na vlastním labelu Benchmark recordings několik desek, které se dočkali pochvalných recenzí v časopisech jako Mixmag, iDJ a Muzik magazine a které jste v té době mohli najít v top 10 světových house DJs jako Sasse, Chris Duckenfield, Murray Richardson, Mazi (Audiosoulproject), David Duriez (Brique Rouge), Asad Rizvi (Reverberations) nebo Jon Marsh (Beloved).

Sunakashi, to je příjemná klubová atmosféra slibující pestrý hudební zážitek díky „trochu jiné klubové muzice“ residenta DJe Vika a jeho hostů.

Martin Haberland nový set: zde

DJ Shala: www.djshala.com

Vik sety:
www.divshare.com/download/698143-386
www.divshare.com/download/877259-8b7

info links:
www.myspace.com/djhaberland
www.myspace.com/marosg
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016