PARTYINFO

 

ENCOUNTERS

Datum konání:
30.06.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Jack 2 Jack Team - Dave Navarro & Dima (mainrecords, de), Clara Bailar, Funk Halen
Popis:
vstup 50 czk, pro registrované členy zdarma
 
 
Německý Jack 2 Jack Team koncem června v Brně
 
 
V sobotu 30.6. 2007 se můžete opět přijít pobavit na Encounters, oblíbenou netradiční párty bez stálého residenta, na které se v klubu Perpetuum potkávají DJs podobného hudebního smýšlení. Tentokrát bude spojujícím článkem minimal techno, které hosté tohoto dílu večírku Encounters představí v jeho různých podobách.

O produkci se tentokrát postará léty prověřená sestava DJs, dobře známá z našich klubů a festivalů. Dave Navarro není na zdejší scéně žádným nováčkem, což dokazuje svými pravidelnými sety už dlouhou dobu. V Perpetuu jsme měli možnost jej slyšet před delším časem, proto rádi uvítáme tohoto německého DJe, majitele record shopu Mainrecords, zakladatele webových interaktivních stránek Partysan.net a v neposlední řadě též producenta, na tematickém večírku Encounters.

K sobě si přizval jednak kolegu Dimu, aby tak společně za mixákem rozjeli pořádnej dusot a samozřejmě nemůže chybět partnerka Clara Bailar, která dokonale umí vycítit atmosféru v klubu a zahrát minimal tak, že dokáže roztancovat nejednoho barového postávače. Její bohaté zkušenosti z hraní u našich západních sousedů a časté vystupování na festivalech a velkých akcích typu Apokalypsa či Cybertronic, jí řadí mezi elitu nejen tuzemské taneční scény. O kvalitní support se postará stále viditelnější elektrický experimentátor Funk Halen, s širokým záběrem stylů od electra, přes minimal, až k technu.

Encounters je jedním z večírků s volným vstupem pro všechny registrované členy klubu Perpetuum!

www.partysan.net
www.mainrecords.de
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016