PARTYINFO

 

BATTLENIGHT VOL.4

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Digg Doggs (Yarri & Stereotype & Cube)
Info:
http://www.battlenight.wz.cz
battlenight@seznam.cz
Popis:
vstup předprodej 100 czk
 
 
FanyNasty a Jaro Cossiga točí první beatboxové album u nás
Čtvrté pokračování Battle Night v pražském Retru
 
 
Akce Battle Night se za necelý měsíc dočká již čtvrtého pokračování a to v klubu Retro Music Hall. V tuto chvíli jsou na soupiskách desítky přihlášených z celé ČR, kteří přijedou zkusit své štěstí ve freestyle battlu či v beatboxu. V poslední době se rozmohl fenomén, který bychom mohli definovat několika slovy "přiživit se, ukrást, zkusit to - přeci by se nám to taky mohlo povést" Největší problém je, že oni nejsou ti, kteří do toho po dlouhé měsíce vlkádaly své úsilí a plně se věnovali tomuto systému, kterou akce Battle Night bezpochyb disponuje. Co je ale nejvíc zařážející, že i klub, v kterém se konali dvě předešlé akce BN 2,3 chce expandovat s podobnou akcí.

Věříme všem doposavadním návštěvníkům akcí BATTLE NIGHT, že zůstanou věrni a půjdou za originálem, kterým Battle Night je. Prize money pro freestylové souboje je tentokrát velmi příjemných 25.000,- Kč, ale i beatbox nezůstane neoceňen. Pro vítěze jsou připraveny ceny v hodnotě 10.000,- s možností zaject exhibici s předními špičkami CZ Beatboxové scény, jako jsou FANY, NASTY, Johny Týpek atd..



Důležitou informací je, že byl zahájen předprodej v síti TICKETSTREAM.CZ a to za 100Kč + poplatky. Předprodej probíhá i v pražském hiphop shopu QUEENS, kde lístek zakoupíte bez poplatků a to za „čístých“ 100,- Kč.

Pro tento speciální večer byly vyrobeny luxusní t-shirt, které si již v tuto chvíli můžete objednávat pomocí e-shopu na stránkách www.battlenight.wz.cz, za exclusivní cenu 290,- a navíc kdo přijde na akci 23.6. v tomto tričku zakoupeném před akcí, má na místě vstupné zdarma. Na místě pak bude možnost si toto triko také zakoupit za stejnou cenu. Design si také můžete prohlédnout na výše uvedených stránkách akce BATTLE NIGHT.

Dále by pořadatelé chtěli upozornit na vyhlášení tomboly, kdy na místě konání akce proběhne i její slosovaní. Soutěžní tikety do tomboly budou k zakoupení přímo na místě za 1ks: za 20,-Kč; 2ks za 30,-Kč a 5ks za 50Kč. Věcné ceny v tombole jsou v hodnotě 10.000,-

Zpět k průběhu akce BATTLE NIGHT volume 4. Všichni potencionální zájemci se mohou stále přihlašovat na vámi již známém e-mailu: battlenight@seznam.cz, kde stačí uvést váš nick, město a zda-li máte zájem se účastnit "freestyle battlu" nebo "beatbox battlu".Na tomto e-mailu dostanete potvrzovací zprávu ohledně vašeho přihlášení. Na stránkách www.battlenight.wz.cz se bude stále aktualizovat seznam přihlášených. Dále chceme vyhovět všem, kteří se často ptájí ohledně poroty a pravidel akce. Takže na této akci do poroty zasedne "P.A.trick" pro mnohé raper, pro jiné producet a v neposlední řadě závodník formule 3000 (www.patrick-records.cz). Vedle něho tento večer bude další kat "AFFRO" - hudební kritik a šéfredaktor časopisu Bbarák. Třetí a poslední persona v porotě bude prozrazena za několik dní. Průběhem večera vás budou provázet djs "DIGG DOGGS" ve složení Dj Yarri, Stereotype a Cube. Kteří pro vás dojedou exclusivní párty až do ranních hodin.



Pravidla battlů:

Každý účastník freestyle battlu bude mít 2 x 30sec. na to aby oslovil diváky a hlavně porotu. Na freestyle battly budou připraveny zajímavé instrumentální podklady. Beatbox bude probíhat v podobném stylu. Porota bude tvořena předními beatboxery CZ scény "Fany, Nasty, Johny Týpek", kteří budou dbát na spravedlivé posouzení všech výkonů přihlášených borců. Beatboxeři budou mít 2 x 45 sec. chronologicky po sobě jako přihlášení na freestyle.
Soupeři budou proti sobě losováni systémem pavouk.

Rozlosování a soupiska proběhne v 19:00, proto doporučujeme všem přihlášeným dorazit na akci včas. Registrační poplatek pro všechny přihlášené je 100,- které účastníci uhradí na místě. Pro více informací sledujte web www.battlenight.wz.cz a případné dotazy můžete také zasílat ve tvaru "dotaz" na e-mail: battlenight@seznam.cz

Závěrem této zprávy pořadatelé informují všechny návštěvníky akce: Velká kapacita klubu zajištěna, prostorná šatna, ochranka klubu, velké bary se stálými cenami, kvalitní barmani, dobrá dostupnost klubu RETRO MUSIC HALL ze stanice metra "Nám. Míru" trasa A. nebo tramvaje č. 23, 22, 16, 10 z IP.Pavlova směr Nám. Míru. Zajištěny i noční spoje tram. z Nám. Míru, dále noční autobusy z I.P Pavlova nebo Museum stanice metro C. Pro mimopražské návštěvníky: všichni si mohou napsat na e-mail battlenight@seznam.cz o podrobné vysvětlení cesty z Hlavního Nádraží či autobusového nádraží Florenc. Budeme se těšit na přátelské shledání se všemi přihlášenými a všemi co se hodlají přihlásit a zatím se k tomu neodvážili. Přátelský průběh akce se soutěžním duchem pro vás připravil Battle Night Team.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016