PARTYINFO

 

NAISSANCE

Datum konání:
08.06.2007 - pátek
Místo konání:
Únětice - Sokolovna
DJs:
Miguel S., Adam Bernau, Farrelly, CJ Miolaw, Bim.Bo, Alibabas, Nifty, Chud, Šmuk, Aton, Čuřil
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Duality promotion uvádí další pokračování Naissance
 
 
Od poslední Naissance již uběhlo několik měsíců a vzhledem k blížícím se narozeninám zakládajícího člena Duality promotion Chuda nebylo dlouho nad čím přemýšlet a další pokračování této úspěšné narozeninové noci se nám nezadržitelně blíží. Jelikož nám jde především o dobrou a kvalitní hudbu, která je standardem na zatím proběhlých narozeninových dílech tohoto mejdanu, pozval si sám oslavenec celkem 10djs a jeden live projekt, aby tuto myšlenku potvrdili a zároveň  přesvědčili všechny, co ještě neměli možnost se o tomto faktu přesvědčit sami. A hlavně, aby se každý ten večer maximálně bavil.

A kdo že to vlastně bude?

Oslavenec Chud, jeho kolega z duality promotion Šmuk, Aton, Bim.Bo, západočeský Alibabas, Nifty, Farrelly, Miguel S., Adam Bernau a v neposlední řadě stálice únětických mejdanů, Čuřil a projekt CJ Miolaw. Tento den nebude narozeninovým jen pro Chuda, ale slavit nás ten večer bude víc.A proto si oslavenci přichystali malý dárek v podobě prvních 200 piv zdarma. Věříme, že Vás tento krok potěší a příjemně povzbudí, aby se rozpoutala ta správná narozeninová atmosféra.

Místo konání nebude nikde jinde než v osvědčené únětické sokolovně, která je pro tyto oslavy jako stvořená. Na místo konání se dostanete autobusem z metra A Dejvická a to 355 a 359 směr Suchdol. Pro lepší orientaci mrkněte na mapku. Pro informace sledujte www.czbet.eu

Mapa: zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016