PARTYINFO

 

T-MUSIC HIP HOP JAM TOUR

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Rotes Berlin
DJs:
Mike Trafik, Orion, Bouler, Logic
Live:
Peneři Strýčka Homeboye
Info:
http://www.hiphopjam.cz
ales@hiphopjam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
 
PSH vystoupí tento víkend v Ústí a Varech
 
 
Série osmi warm up akcí v českých a moravských městech odstartovala minulý pátek v ostravském Fabricu. PSH zajeli nadmíru očekávání hodně slušný koncert a to samé se dá předpokládat na dalších zastávkách t-music Hip Hop Jam Tour, která bude pokračovat již tento pátek 1. června v ústecké Ulitě a hned den poté (sotoba 2. června) v karlovarském Rotes Berlinu. Kromě zmíněného hřebu večera - koncertu Penerů Strýčka Homeboye čekejte párty sety od Oriona a Mike Trafika. O lokální support se postará v Ústí domácí DJ Bebe a o den pozdeji to bude v Karlových Varech duo Bouler a Logic. Akce startují v klubech úderem 21:00 a vstup je libovejch 100,-. Pokud se budeš nudit už odpoledne, přijď zkontrolovat mezi 14-15h centrum města, luxusní lowrider káru a Kamila Feifera s jeho BMX freestyle exhibicí…



Další zastávky t-music Hip Hop Jam Tour:

pá 1.6. - Ústí nad Labem – Ulita
so 2.6. - Karlovy Vary – Rotes Berlin
so 9.6. – Olomouc - AMC (ex S-Club)
so 16.6. – Plzeň – Pod Lampou
pá 22.6. – Louny – Imperium Music Land
pá 6.7. – Brno – Fléda
so/ne 14.-15.7.- Praha - Mystic Sk8 Cup 2007

O lokální support v dalších městech tour se postarají DTonate (Olomouc), L.P.D. (Plzeň), Kwé (Louny), Maztah (Brno), War Trak Posse (Praha) a další. Připomínáme, že všechny akce (kromě pražského Mysticu) startují úderem 21:00 a vstupné je solidních 100,- . Vyhlídni si nejbližší město a doraž zakalit na jednu z warm up akcí letošního t-music Hip Hop Jam festivalu, ajt? Ty určuješ, kde si dáš v červnu PSH.

Kontroluj oficiální web www.hiphopjam.cz, kde nalezneš vše potřebné. Generálním partnerem t-music Hip Hop Jam festivalu je T-Mobile. Hlavními partnery festivalu jsou Sony Ericsson, RBK, Snickers.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016