PARTYINFO

 

COSMIC TRIP - WARM UP

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Most - Virus
DJs:
Sidecar, Pete Walk, Lightman, Sajmon, Joseph Kari
Info:
http://www.cosmictrip.cz...
 
 
Další Warm-Up ke Cosmic Tripu proběhne v Mostě
 
 
Další ze série Warm-up Cosmic Trip zavítá do Mosteckého klubu Virus, který je nově otevřen v bývalých prostorech N-joy klubu. Celá party se bude odehrávat v rytmu techna, progressive a electra. Můžete se těšit na kvalitní 7kw zvuk a 300mw. Za dj pultem se postupně představí několik djs. Sidecar (roxy booking), který je všestranný dj a do jisté míry producent, avšak čistě instrumentální hudby. Na české scéně působí již téměř deset let. Jeho sety jsou velmi stylově různorodé a neustále se vyvíjejí. Zahrnuje styly taneční hudby od triphopu přes house, breakbeat, drum'n'bass a techno. Dále pak Pete Walk (clearvision.cz) jako rezident Warm-up Cosmic Trip parties. A poslední trio djs ze severozápadního města Klášterce nad Ohří: Lightman, Sajmon a Joseph Kari jednotně za KNO clubbers. Tito djs již vystoupili na party jako je např. Effuse Pleasure či Clubbers house night a Ajne klajne technoparty.



Na místě pak budete mít možnost si zakoupit levnější vstupenky na Cosmic Trip. Všechny potřebné informace kolem festivalu Cosmic Trip naleznete na stránkách www.cosmictrip.cz nebo www.clearvision.cz.

Jedenáctý ročník Cosmic Trip Open Air festivalu pod hlavičkou agentury Clear Vision Open proběhne v sobotu 21. 7. 2007 poprvé v nové lokalitě na letišti v Roudnici nad Labem. Rozlehlému areálu s kapacitou 15 tisíc lidí budou stejně jako v minulosti dominovat dvě rovnocenná pódia. První nabídne sestavu špičkových techno djs. Druhé bude zaměřeno na styly breakbeat a drum´n´bass a kromě klasických DJ setů nabídne i dva koncerty. Jako další se představí houseová stage Studia 54 a Red Zone.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016