PARTYINFO

 

COSMIC TRIP - WARM UP

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Pavel Krejdl, Pete Walk, Adam Cloud, Shkobiss
Info:
http://www.cosmictrip.cz...
 
 
Další ze série warm up Cosmic Trip proběhne v Pekelným Baru
 
 
Zveme Vás na pekelně kosmický mejdan do pražského klubu Pekelnej Bar. V pátek 29.6. máte možnost se naladit na letní elektronický festival Cosmic Trip a to s jedním z mnoha warm up parties. Těšit se můžete na zajímavé prostředí Pekelného Baru a samozřejmě na pěkně rozjetý sound. Jako headliner této noci se Vám představí pamětník naší taneční scény dj Pavel Krejdl. Můžete se těšit na jeho techno lahůdky v jeho jedinečných, technicky zvládnutých mixech. Dále Pete Walk ze stáje Clearvision, který Vám naservíruje smršť své electro minimal-tech nálady! Z Housexit bookingu djs Adam Cloud a Shkobiss, pro které je Pekelnej Bar hudebním domovem a pod kotel přiloží  svým širokým elektronickým pohledem "Electric Rhythm House music".
 
Na místě pak budete mít možnost si zakoupit levnější vstupenky na Cosmic Trip. Všechny potřebné informace kolem festivalu Cosmic Trip naleznete na stránkách www.cosmictrip.cz nebo www.clearvision.cz. Těšíme se na návštěvu!
 
Jedenáctý ročník Cosmic Trip Open Air festivalu pod hlavičkou agentury Clear Vision Open proběhne v sobotu 21. 7. 2007 poprvé v nové lokalitě na letišti v Roudnici nad Labem. Rozlehlému areálu s kapacitou 15 tisíc lidí budou stejně jako v minulosti dominovat dvě rovnocenná pódia. První nabídne sestavu špičkových techno djs. Druhé bude zaměřeno na styly breakbeat a drum´n´bass a kromě klasických DJ setů nabídne i dva koncerty. Jako další se představí houseová stage Studia 54 a Red Zone.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016