PARTYINFO

 

COSMIC TRIP - WARM UP

Datum konání:
14.07.2007 - sobota
Místo konání:
Klášterec nad Ohří - Pancha
DJs:
Ladida, Pete Walk, Lightman, Sajmon, Joseph Kari
Info:
http://www.cosmictrip.cz...
Popis:
start 21:00, vstup 100/120 czk
 
 
Další ze série warm up Cosmic Trip, tentokrát v klubu Pancha
 
 
Další ze série Warm-up Cosmic Trip zavítá do Kláštereckého klubu Pancha, který je nově zrekonstruován pro taneční party. Celá noc se bude odehrávat v rytmu techna, progressive a electra. Můžete se těšit na kvalitní 4kw zvuk a 300mw laser. Za dj pultem se postupně představí několik djs. Jako první to bude Ladida (roxy booking), která se stala první českou ženou za DJským pultem.



Třígramofonová kouzelnice představuje svůj dynamický elektronický sound s perkusivními elementy a organickými plochami, jež je dnes velmi vyhledáván nejen po celé republice, ale především po celém světě. Ladida je též dnes již velmi uznávanou producentkou. Úspěch její producentské dráhy tkví hlavně v jejím rozsáhlém hudebním spektru, dlouholetých zkušenostech a její poslední tracky s velmi inovujícím zvukem hrají i ti nejlepší světoví techno DJs. Procestovala již Evropu, Severní Ameriku, Asii i Austrálii a vyváží svůj unikátní pražský zvuk do stále se rozpínajícího světa techna.

V Klášterci nad Ohří bude poprvé. Dále pak Pete Walk (clearvision.cz) jako rezident Warm-up Cosmic Trip parties. Poslední trio djs pochází z Klášterce nad Ohří. Všichni jsou rezidenty klubu Pancha: Lightman, Sajmon a Joseph Kari a jednotně za booking KNO clubbers. Tito djs již vystoupili na parties jako byly např. Effuse Pleasure či Clubbers house night a Ajne klajne technoparty a také v dalších klubech v Severních Čechách.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016