PARTYINFO

 

YELLOWBOX

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Agent, Pavel Krejdl, Jamal DJs, Franke, Wobr, AL2EK, Agonio
Info:
http://www.yellowbox.wz.cz
Popis:
Makov u Klatov, start 18:00, vstup 130 czk
 
 
Techno open air Yellowbox v Makově
Letní amfiteátr Makov zahájí svojí letošní párty sezónu v sobotu 16.6.2007 open air techno nocí YELLOWBOX. Pro začátek 7 slov Agent, Krejdl, Jamal DJs, Wobr, DJ Franke, AL2EK. Což znamená vystoupení zkušené party djs, kteří rozjed(B)ou celej Makov.
 
Jeden z nejznámějších českých DJ´s DJ Agent (www.djagent.cz), kterého snad dále nemusíme představovat. Svoje placky zde roztočí a zároveň zapije svoje narozeniny dj Pavel Krejdl. Jamal DJs (jamaldjs.com) – to je nerozlučná dvojka Jacker s Maldou + 4 gramofony = rychlé taneční techno, prostě vyhlášenej sound. DJ Wobr (www.funtastic.cz) strakonický borec s velmi slušným renomé na jihočeské scéně. Za server techno.cz přijede zahrát a zároveň oslavit své 30. narozeniny DJ Franke (www.djfranke.cz; www.sever.techno.cz). S progessive electro minimalem se předvede plzeňské duo DJ AL2EK a krýt záda mu bude jeho parťák DJ Agonio.



Můžete se těšit na skvělou scénu včetně videoprojekce, světelný park i laser show.

Předprodej v síti Ticket Art: www.ticket-art.cz
Více info na: www.yellowbox.wz.cz

Areál letního amfiteátru naleznete v Makově, cca 10 km od Klatov, směr Nepomuk (mapa na webových stránkách). V těsné blízkosti areálu možnost bezplatného parkování a stanování na louce.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016