PARTYINFO

 

PE!RFECT HOUSE

Datum konání:
13.07.2007 - pátek
Místo konání:
Sádek - Sádek 2000 - Dance Hall
DJs:
Natasza & Oscarsix (pe!music, at), Beatrain DJs
Info:
http://www.upeer.com
djupeer@upeer.com
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk
 
 
Natasza & Oscarsix na červencové party PE!rfect House
 
 
Po několika vydáních akce nazvané Večírek přináší Beatrain ve spolupráci s upeer.com další párty, tentokrát s názvem PE!rfect HOUSE. Podobnost mezi názvem akce a názvem domovské stáje hlavních hvězd akce je čistě záměrná.



Natasza & Oscarsix, zásadní postavy mezinárodního labelu PE!Music, se na poli underground houseu pohybují už notnou řádku let. Oba pochází z Polska, kde byla Natasza na počátku své kariéry vůbec první ženou za mixem. Oscar pronikl do tajů house music ve Vídni, kde v té době bydlel. Po několika úspěšných akcích v Rakousku začal hrát také ve své rodné zemi, kde se seznámil s Nataszou.

Od roku 1999 vystupují společně. Společně také stáli u zrodu celosvětového sdružení DJů, umělců a producentů ProjectEast a později labelu PE!Music. Dnes jsou známí nejen díky svým DJským setům, ale také produkcí vlastních skladeb, které naleznete na labelech jako je například Uniform records, Planet East Music a samozřejmě PE!Music.

Dámy a pánové, je mi ctí pozvat vás na hudební lahůdku v podání lidí, pro které je house music životním stylem! Historicky první párty v klubu Sádek 2000 se zahraničními hosty vypukne ve 21:00. Vstupné na akci je 99Kč. VYHRAJTE VSTUPENKY ZDARMA! Těšte se na skvělé ceny nápojů a občerstvení, ve kterých nemá Sádek 2000 konkurenci široko daleko.

Kompletní info k párty na www.upeer.com

Soutěž o vstupenky zdarma - www.upeer.com/nao6-listky.php

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016