PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ TOUR 2007 - POSLEDNÍ VYCHŘICE

Datum konání:
01.06.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Granit
DJs:
Daho (nula2.cz), Spyro (djspyro.com), Tomahawk (noisypioneers.cz), BlueCat (noisypioneers.cz)
Popis:
vstup 80 czk
 
 
Severní vítr je krutý Tour končí v Granitu
 
 
Ahoj Děcka, předem Vám všem, kteří se zúčastnili 007th Noisy Birthday chci poděkovat za senzační mejdan. Sic ráno v 7 jsem tam zůstal za gramci osamocen, teda dva držáci byli ještě na baru jeden barman byl na stejný vlně s nima, druhej spolu s mými kolegy spal na gaučících, ale drželi jste se jak dlouho už ne ;) Díky Díky. Byl to s Váma zase zážitek. Mám tady pro Vás další axičku a to tentokráte o Technu.

Slyšeli jste již o Turné pořádané napříč naší republikou? Kdo se zajímá, určitě ano. Jedná se o Severní vítr je krutý Tour 2007, pořádaný www.dynamic-line.com a www.nula2.cz Noisy Pioneers se podařilo zmiňovanou touru o jednu zastávku prodloužit a to specielně pro vás tento pátek 1.6. do plzeňského klubu Granit – Sokolovská 74, Plzeň – Lochotín. Jelikož to bude poslední zastávka celého turné, dali jsme jí podnázev Poslední Vychřice!



Turné "Severní vítr je krutý Tour 2007", které se uskutečnilo v patnácti klubech po České republice a už vlastně skončilo, respektive čeká ho ještě jedna přeložená zastávka v Benešově u Prahy a to na datum 29.06.2007. Bonusovou událostí však bude ještě tento pátek akce v plzeňském klubu Granit. Bohužel se už nestihla celorepubliková kampaň, však tato zastávka bude plnohodnotná událost tohoto hudebního projektu! Už tento pátek tedy do Plzně zavítají zástupci "Severní vítr je krutý Tour 2007", DJs Daho a Spyro. Jablonecký "murder boy" představí aktuální techno-sound a pomocí Final Scratche Vám zahraje i starší oblíbené kousky ze svého bohatého hudebního archivu. Masér Spyro zase celý klub "nakopne" řádnou dávkou energického techniska, jak se na správného seveřana sluší a patří.



Domovskou a pořádající značku Noisypioneers.cz budou tento večer zastupovat dva její koně, konkrétně půvabná DJane BlueCat a kolega Tomahawk, čili i místní fanclub se má na co těšit! Kdo máte tedy chuť, nebo jen volné místo v programu, přijďte se tento pátek pobavit a take si zatančit do klubu Granit v Plzni, na poslední zastávku tohoto severočeského turné. "Poslední vychřice" bude večírek plný dobré hudby a příjenmé zábavy s přáteli.

Takže uvidíme se na place!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016