PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Karlovy Vary - Zimní stadion
DJs:
Louis Osbourne (usa), Tráva, Chris Sadler, Reeha, Manio
Info:
http://www.tourdebar.jpg
Popis:
start 21:00, vstup 149/250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Manio
22:30 - 22:50 představení soutěžících podniků
22:50 - 00:00 Reeha
00:00 - 02:00 Louis Osbourne
02:00 - 03:30 Chris Sadler
03:30 - 05:00 Tráva
 
 
Louis Osbourne vystoupí již zítra v Karlových Varech Vyhraj na Havaně ve Varech auto MINI na víkend Vyhrajte láhev havanského rumu a karton energy drinků!
Chris Sadler: "Starej Osbourne je totální troska."
Angličana Chrise Sadlera na kořalku neutáhnete, má raději pivo. Přestože v Česku žije už řadu let, nejraději pije jednu belgickou značku. Na party s Havanou v Karlových Varech hraje spolu s Louis Osbournem. O jeho otci si Chris myslí svoje.
 
Party Havana Tour de Bar, kde hraješ probíhá v den zahájení filmového festivalu. Zůstaneš po party v Karlových Varech a půjdeš se podívat na nějaký film?

Ohledně k tomu, že pár dni po Havana Tour De Bar hraju na jedné menší akci v Karlových Varech v hotelu Thermal , vážně jsem o tom uvažoval. Ale bohužel musím po Tour De Bar zpět do Prahy, jelikož druhý den mám residenční večírek v Roxy, Climax.

Jaký je tvůj nejoblíbenější film a proč by ho měli čtenáři Techno.cz vidět?

Asi nejvíc se mi do paměti vryl film s názvem „The Haunting“. Je to černobílý horor tuším z padesátých let. Nejsou tam žádné speciální efekty, vlastně nikdy ani neuvidíš nic strašného. Je to jenom o zvucích a sugesci a přitom jsem snad v životě neviděl strašidelnější film.

Na jaký drink nikdy neodmítneš pozvání?

Vychlazenou Stellou si mě získáš pokaždé, ale nepohrdnu jakýmkoliv alkoholickým nápojem.

Máš rád kubánský rum Havana Club?

Hele, já jsem spíš na to pivo. Panáky mi moc nejedou a pokaždé upřednostním radši tu vychlazenou Stellu. Ovšem jeden kámoš, se mě už delší dobu snaží naučit pít rum a nedávno mi další kamarád přivezl přímo z Havany láhev12ti letou Havana Club, která mi zmizel z lednice obzvlášť rychle, takže pomalu ale jistě ji přicházím na chuť.

Na party ve Varech s tebou hraje Louis Osbourne. Jaký máš názor na jeho otce Ozzyho?

Snad se Louis na mě nebude zlobit, když řeknu, že mi přijde, že Ozzy je totální troska. Jak na něj občas koukám v „The Osbournes“ na MTV, ten člověk se klepe jako stará pračka, není schopný dát dohromady souvislou věta a víceméně ani nevnímá co se děje kolem něho. Je to vlastně tak trošku ironie, že jeho syn bude hrát na akci, na které alkohol hraje tak důležitou roli.

Jaká je v současnosti tvoje oblíbená deska a proč?

Nejvíc asi teď bere skladba Beyonce & Shakira – „Beautiful Liar (Freemasons Afterhours Club Mix)”. I když bezpochybně umí zpívat, pop v podání Beyonce zas tak moc nemusím a na Shakiru a její neustálé kroucení boky mám vyloženě alergii, ale tenhle remix od Freemasons je prostě geniální.
 
Louis Osbourne - profil headlinera Havana Club Tour De Bar Vyhrajte láhev Havana rumu a karton energy drinků! Louis Osbourne vystoupí v Karlových Varech na filmovém festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016