PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Karlovy Vary - Zimní stadion
DJs:
Louis Osbourne (usa), Tráva, Chris Sadler, Reeha, Manio
Info:
http://www.tourdebar.jpg
Popis:
start 21:00, vstup 149/250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Manio
22:30 - 22:50 představení soutěžících podniků
22:50 - 00:00 Reeha
00:00 - 02:00 Louis Osbourne
02:00 - 03:30 Chris Sadler
03:30 - 05:00 Tráva
 
 
Louis Osbourne vystoupí již zítra v Karlových Varech Vyhraj na Havaně ve Varech auto MINI na víkend Vyhrajte láhev havanského rumu a karton energy drinků! Chris Sadler: "Starej Osbourne je totální troska."
Louis Osbourne - profil headlinera Havana Club Tour De Bar
 
 
Britský DJ Louis Osbourne rozhodně nedělá jeho otci, známému rockerovi Ozzymu, žádnou ostudu. Sice za gramofony nekouše hlavy netopýrům ani holubicím jako on, ale přesto patři mezi pořádné bouřliváky, který dokáže dovést publikum do slušného varu. A to se o elektronickou hudbu začal Louis zajímat až v roce 1992 v sedmnácti letech, kdy navštívil první rave party.

Do té doby se kvůli kariéře otce do hudebního průmyslu nesnažil ani nahlédnout, doteď například nehraje ani na žádný hudební nástroj. Prožitek na zmiňované party Louise poslal na klasickou cestu začínajícího DJe. Rodák z Birminghamu pracoval v obchodu s deskami a kámošil se s DJs, kteří už měli své hraní po různých barech, kde ho nechali pustit desku, když si šli pro drink atd. Jenže Osbourne měl, narozdíl od stovek tisíců jemu podobných začátečníků, velké štěstí na lidi. Jeho hudební vkus navíc formovaly osobnosti typu Deep Dish, Danny Tenaglia, Darren Emerson, Slam nebo Carl Cox, jejichž skladby si zamiloval.



Díky birminghamským DJům Steve Lawlerovi a Pete Goodingovi se Louis v létě 1998 dostal na Ibizu do klubu Café Mambo. Kdo by si myslel, že od té doby měl Osbourne vyhráno, pěkně by se spletl. "Dělal jsem pro Mambo šest hodin denně, sedm dní v týdnů a neměl jsem za to ani sto liber," vzpomíná Louis na těžké začátky na bílém ostrově. Dnes už patří mezi žádané a velice dobře placené DJs, zahrál si například s Basement Jaxx na Ibize v klubu Amnesia. "Byl to zatím vrchol mé kariéry," vzpomíná. Díky tomu se totiž dostal na turné za oceán, do Austrálie, ale i na starý kontinent. Na Ibize má Osbourne doteď rezidenci v klubu Pacha.

Aktuální set Louis Osbourna ke stažení: zde
 
Vyhrajte láhev Havana rumu a karton energy drinků! Louis Osbourne vystoupí v Karlových Varech na filmovém festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016