PARTYINFO

 

LOBOTOMIJA LOKOMOTIVNAJA

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Azyl
DJs:
Elektrabel, Dialect, Reznyk aka Padrť
Live:
Cyp
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Techno akce Lobotomija Lokotivnaja v Puntu Azul
 
 
Pražská techno crew Rubicon pořadá další techo večer v klubu Punto Azul. Tentokráte bude vše okořeneno Dialectovými narozeninami a speciálnmi hosty. V sobotu 16.6.2007 proběhne v pražském klubu Punto Azul akce s názvem Lobotomija Lokotivnaja, která se ponese v duchu velmi kvalitního českého techna, hosté tohoto "narozeninového" dílu Rubikoňáckých akcí budou totiž 2 přední čeští producenti ELEKTRABEL a CYP.

Obě české techno špičky přednesou návštěvníkům svůj aktuální zvuk ve svých live actech, současně zvukem, který najdete vydaný na labelech Jeffa Millse, Grovskopy, The 65d Mavericks a dalších, doplněná drtíčkou kostí a kostiček - projektem Padrť - společným projektem djů Dialecta a Reznyka. Tahle padrť je, když se beaty valý ze 2. gramofonů a laptopu.



Prostředí klubu Punto Azul by se dalo přirovnat k velkému ozvučenému obýváku s barem s příjemnými cenami. Co víc si přát? Příjemné vstupné a je to je rovných 50 Kč. Punto Azul najdete cca 4 a 1/2 minuty od stanice metra anděl směrem na Újezd, naproti Arbesovu náměstí v Ulici Zubatého / Kroftova.

Příjemný večer

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016