PARTYINFO

 

HANGÁRY 2007 - TUNING EDITION

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
Ellectrix (de), Martin Gredner, Goes-F, Miquel, K.Sandra, Crossriders
Info:
http://www.hangary.cz, http...
Popis:
vstup 300 czk
Line-up:
Main stage:

00:00 – 02:00 Electrixx

Red Zone tent:

18:00 Miquel
20:30 K.Sandra
22:30 Goes-F
00:30 Martin Gredner
02:30 Crossriders

 
 
Hangáry 2007: poslední informace
 
 
Již tento víkend, 22. a 23. června, proběhne na královehradeckém letišti Matador Tuning Party 2007, tentokrát spojená s festivalem elektronické hudby Hangáry. Vstup do areálu bude otevřen již od pátečního pravého poledne, takže návštěvníci budou mít dostatek času se naladit na tu správnou festivalovou atmosféru. Kromě špičkového obsazení, kdy na hlavní stage v pátek zahraje populární DJka LayDee Jane a v sobotu němečtí Electrixx, podpoření sobotním line-upem Red Zone stanu, lákají Hangáry příznivce elektronické taneční muziky ještě na jednu atrakci.



Bonusem pro návštěvníky akce totiž bude možnost zakoupit si omezený počet vstupenek na open-air festival elektronické hudby Cosmic Trip. Ten se stane největší českou přehlídkou tohoto žánru v červenci. Festival se koná 21. 7. v Roudnici nad Labem a na Hangárech budou lístky na něj k dostání za velmi příjemných 470 Kč. Obří hradeckou akci tak mohou návštěvníci pojmout jako zahřívací kolo právě na červencový Cosmic Trip. Stánek Cosmic Trip najdete přímo u vstupu do stanu Red Zone a vstupenky zde budou k dispozici v pátek od 20.00 do půlnoci, v sobotu pak od pravého poledne až do nedělního rána.



Pořadatelé také zveřejnili mapku letiště. Matador Tuning Party je totiž akcí, kde se loni sešlo několik tisíc fanoušků krásných aut, není proto úplně snadné se v areálu zorientovat.
 
Hangáry 2007 znají konečné obsazení Red Zone stage Hangáry 2007 s vůní benzínu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016