PARTYINFO

 

HANGÁRY 2007 - TUNING EDITION

Datum konání:
23.06.2007 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
Ellectrix (de), Martin Gredner, Goes-F, Miquel, K.Sandra, Crossriders
Info:
http://www.hangary.cz, http...
Popis:
vstup 300 czk
Line-up:
Main stage:

00:00 – 02:00 Electrixx

Red Zone tent:

18:00 Miquel
20:30 K.Sandra
22:30 Goes-F
00:30 Martin Gredner
02:30 Crossriders

 
 
Hangáry 2007: poslední informace Hangáry 2007 znají konečné obsazení Red Zone stage
Hangáry 2007 s vůní benzínu
 
 
Hangáry 2007 letos neproběhnou jako samostatná akce, ale s podtitulem Tuning Edition se stanou součástí královehradecké dvoudenní Matador Tuning Party, která proběhne 22. a 23. června opět na letišti v Hradci Králové. Hlavní hvězdou bude DJské electro-techno duo Electrixx z Berlína, které si získalo fanoušky svými energickým electrem, zvukovými efekty a show, kterou prezentují při svém hraní, kdy kombinují DJing, zpěv a živé přimíchávání samplů. Electrixx vystoupí na hlavním pódiu v sobotu 23. června mezi půlnocí a druhou hodinou ranní, kde se během víkendu představí umělci jiných hudebních žánrů oblíbených u milovníků tuningu, jmenujme například Irom Maiden revival, Dragoni nebo Power 5.



Druhou hvězdou tanečního nebe bude švýcarská trance královna Laydee Jane, která vystoupí na hlavním pódiu v pátek o půlnoci. Od sobotního večera do rána bude vřít populární taneční stan Red Zone, kde se představí absolutní česká špička, nechybět bude hradecký resident Goes-F. Tuning party proběhne v Hradci Králové již pošesté. Pro návštěvníky bude tradičně připraven velmi bohatý doprovodný program, sprint tuningových aut na 400 m, atrakce pro diváky, kaskadéři nebo ohňostroj. K vidění budou také prezentace různých tuningových firem. Proběhne zde soutěž o nejlepší tuning v rámci seriálu Tuning Cupu 2007.

Hlavní atrakcí letošního ročníku akce bude Jet car Predator (www.duckteam.fr) s francouzským pilotem Donaldem Pottierem. Toto auto o hmotnosti pouhých 800 kg je poháněno turbínovým motorem ze stíhacího letounu F5 Tiger o výkonu 6000 k. Ve Francii tento vůz drží rychlostní rekord 480 km/h na konci 400m dráhy. Absolutní senzací pro návštěvníky je, že vůz je dvoumístný a výherce tomboly se sveze během show v roli spolujezdce. Jedná se o neopakovatelnou možnost zažít na vlastní kůži zrychlení z 0 na 400 km/h za cca 6 sekund. Vstupné na spojenou akci činí 300 Kč/osobu, 100/auto a platí po celou dobu trvání akce.



Profil ElectrixxProjekt, který vznikl za jednu noc, ale přerostl v dlouhodobý a velmi harmonický vztah – tak by se daly charakterizovat počátky úspěšné hudební dvojice Electrixx. K setkání Erikka (alias Tiefenrausch) a Marpha (alias Monolith alias Electronic Bitch) došlo v roce 2003 na party v Berlíně. A protože oba měli více než 9leté zkušenosti z hudebního byznysu, byl úspěch jejich živého techno-electro projektu téměř okamžitý.

Hned v roce 2004 se jim povedl první hit, Frequenzstörung. Track se držel více než dva měsíce mezi 10 nejprodávanějšími v žebříčku největších hudebních e-shopů v Evropě a během třech měsíců se prodalo 4500 EP Frequenzstörung. Electrixx následně vydali další úspěšné desky - Turn around Baby a poté Chainsaw Massacre, který se stal oblíbenou položkou v playlistu mnoha německých DJských celebrit. Mimo vydávání desek se Electrixx věnovali i remixování a výsledkem bylo více než 15 tisíc prodaných desek během dvou let existence tohoto dua.

Mnohem zajímavější než minulost je však spíše současné dění okolo projektu Electrixx. Již od roku 2005 je dvojice zvána promotéry po celém světě a svými vystoupeními si získává čím dál více fanoušků. Nyní se mohou těšit i milovníci electra v České republice. Elextrixx totiž vystoupí 23. 6. na akci Hangáry 2007 Tuning Edition.

www.hangary.cz
www.tuningparty.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016