PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT - BIRHTSDAY PARTY

Datum konání:
05.07.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Quintin (nl), Bon Finix, Martin-De-Luxe, Marty K, Mint, Pety, Filip, Cayecaulker
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Červencové vydání Kick Da Night v Liquidu
 
 
Narozeninová párty velikých rozměrů směřuje ve čtvrtek 5.7.2007 (druhý den je státní svátek) do Liberce. Pod velením dj Bona Finixe a jeho hosta holandského dj Quintina se residentní noc Kick Da Night v klubu Liquid neoběvuje poprvé. Tentokrát však má jeden veliký smysl. Tím je oslava hned tří narozenin v jeden večer. Kdo slaví? Majitel klibu Liquid Jirka Vlasák, Dj Bon Finix a dj Quintin. Všichni tři slaví právě v klubu Liquid své narozeniny a opravdu se budete mít na co těšit. Navíc jako hlavním hostem Jirky V. je resident mnoha anglických klubů dj Martin-De-Luxe který vystoupí v ČR uplně poprvé.

Přiletí do čech exkluzivně za účelem gratulace všem oslavencům a představit se libereckému publiku. Jako další vystoupí residenti klubu Liquid a to v sestavě – Marty K, Pety, Mint a Filip. Party bude do časných ranních hodin jelikož druhy den je státní svátek a většina lidí nemusí do práce. Na akci jsou připraveny speciální ceny drinků a určitě happy hours kdy vodka poteče zdarma! Po vizuální stránce budou Instalovány lasery od firmy MNC-laser.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.volny.cz/liquid, www.bonfinix.com, www.djquintin.nl



Dj QUINTIN (krafty/NL)
Talentovaný mladý DJ a producent pocházející z Holandska. V roce 2002 Dj Quintin vyhrál uznávanou cenu pro nové talenty, která je v Holandsku organizována společností ID&T. Quintin poté vystupoval několikrát na významných akcích jako Innercity, Trance Energy, Sensation Black, Dutch Dj Award a Mysteryland. Měl rezidenturu v holandském klubu The Q. Vybudoval si svůj styl podobný house-techtrance s výraznými prvky tribal. V roce 2001 získal Quintin residenci v klubu The Q (NL).
Vystupoval v podstatě každou sobotu a často se objevoval po boku takovývh jmen jako jsou: Lucien Foort, Remy, Lemon 8, Sander Kleinenberg, Michel de Hey, Marco V a mnoho dalších...

V roce 2002 Dj Quintin vyhrál uznávanou cenu ‘ Twix talent award 2002’. Tato cena pro nové talenty, je organizována společností ID&T, garantuje vysokou kvalitu držitele tohoto ocenění. Quintin poté vystupoval několikrát na významných akcích Innercity a Trance Energy. Taktéž si ID&T Quintina vybírala pro mnoho dalších velkých akcí. V roce 2003 Quintin vystupovalna: Beachbop, Sensation black, Dutch Dj Award a Mysteryland (jeden z nejvýznamnější holandských festivalů). Kromě Dj-ingu, Quintin provozuje hudební obchod, Krafty Music v Praze, tráví mnoho času ve svém studiu a produkuje nové tracky.

Web: www.djquintin.nl

Dj BON FINIX (krafty/CY/CZ)
Bon Finix je na půl Kypřan a na půl Čech. Začal hrát jako rádiový DJ, když mu bylo 17 let. Po jednom a půl roce vojenské služby na Kypru se rozhodl vyhledat svoji druhou půlku, tu českou, a proto přijel studovat do Čech. Tady se setkal s taneční scénou, která ho natolik zaujala, že si pořídil gramce a začal hrát taneční hudbu. Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje všechno co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive s trancovými prvky. Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.

To, že Bon Finix je flexibilní a schopný přizpůsobit své sety podle velikosti prostoru a reakci publika, mu přináší hraní na mnoho odlišných akcích. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi veprostřed moři, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvežd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs. Rok 2004 zajistil Bon Finixovi residenturu v proslulém pražském klubu Mecca, dopřál mu jako residentovi účastnit se, šílenství připomínajíce, after ve Studiu 54, a také mu přinesl jeho první festival – nic menšího, než Creamfields 2004. K určitě jedinečným okamžikům patří i jeho účast na populárních klubovkách v legendární Roxy, kterými Visage a Mixer bezpochyby byli. Stejně tak i nezapomenutelnou party na lodi u kyperských břehů společně s protagonistou projektu Get Fucked, Nathanem Colesem. Velkým úspěchem bylo i jeho umístění v první desítce v Dance Awards 2004 v kategorii "objev roku".

V roce 2005 přibývají dvě nové residence; ve vyhlášeném after hours klubíku Le Clan a jeho první mimo-pražská residentura v Libereckém Liquidu. Jako jeden z hlavních resident DJs Meccy Bon Finix reprezentuje klub mimo Čechy na zastávkach mini-touru v prestižních klubech Passage v Rakousku a BarRouge ve Švýcarsku. Další rok, další krok dopředu. Bon Finix se představuje na řadě významných festivalů a mega-akcí jako Transmission, Hradhouse, Mácháč a Combi:nations. Legendární klub Roxy ho obsadil jako residenta středečních akcí. S průměrem 3.5 vystoupení za týden se stal jedním z nejobsazovanějších DJů v Česku. Bon Finixova kombinace vřelých středomořských a sexy východoevropských zvuků vzbudila pozornost publika a předpokládá slibnou budoucnost pro tohoto sympatického a bezesporu talentovaného mladíka.

Web: www.bonfinix.com


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016