PARTYINFO

 

BREAKFEST 2007

Datum konání:
08.07.2007 - neděle
Místo konání:
Krašlovice - Mlýn Karas
DJs:
Jason Pussypower, Ixindamix, Meltdown Mickey, Jeff 23 aka DJ Tal, Z-Aires, Tom, Brekeke, Noisyka, Josy, Marc, Dynamics Hip Hop DJ Scratch Crew, Dropin Southside Crew, Siuli K.O., Probe 1, Bounce, Skimfish, Pro7, Konix, Sonico, Flash, Mowgli, Carsten Rechenberger, Zozo, Pitr Boy, Ada & Ascha, Wlkk & Tomyk, Take, Frying Wind, Aala, Alert, Keygen Kaotic, Ghandi, Sepap, Redclif, Ada, Sue Ellen Tribe, Rusty, Joss Crooks, Raveboy, Yukimura, Sunpaja, Peyo, Stalker, Dub-4, Orea & Bleesed, Mc Amdiez, Mc Tablloyd
Live:
Ixindamix, Crystal Distortion, Arok, Didilink, 69 DB, Psixer, Keshno, Crackhead Worm, Tetaar, Whack & Blite, Vekane, Pavel, David Green, Baunz, Ali, Littleguy, Rosch, Mikkim, Caterva, Nuclear Pirates 25
 
 
Čtvrtý ročník Breakfestu startuje koncem června
 
 
Ahoj lidi, další již čtvrtý ročník Breakfestu se blíží a proto Vám přinášíme několik důležitých informací, rad a tipů. Letošní Breakfest se bude opět konat v prostorách Mlýnu Karas v Krašlovicích u Vodňan od 29/06 do 08/07/2007, a to deset dní nonstop. Vzhledem k tomu že akce bude takto dlouhá, tak Vás prosíme parkujte na vyhrazeném místě. Hlavně používejte toalety v areálu, kterých zde bude dostatek, jinak hrozí nebezpečí velkého smradu [stačí když se nějaké to pivo rozlije]. Hlavní toalety jsou v zadní části hotelu za chatičkami, bude postaráno aby se uklízely tak je využívejte co nejvíce. Na zbytek budou po areálu rozmístěny chemické WC. Místa na tančení a bar budou letos opět pod střechou, takže pokud nebudou záplavy máme zastřešení zhruba pro 600 - 700 lidí. Co se týče deště tak se zkusíme připravit lépe jako loni a budeme mít hobliny na likvidaci bahna, ale pouze na danceflooru a v baru.



Zvuk by letos měl být kvalitnější než loni, maximálně však kolem 10KW. Světel bude podstatně více, dekorací taktéž. Bude zde postaven dětský koutek takže bychom přívítali, aby se lidičky co mají menší děti nebáli je vzít, protože je to jeden z mála festivalů kde se to dá. Naše další prosba je pokud vyloženě nemusíte neberte s sebou psy, protože loni s tím bylo spousty problémů [psí bitky, pokousaní lidé], a spousty psích výkalů uvnitř v areálu. Pokud si pejska s sebou přivedete venčete ho prosím mimo areál a uvnitř areálu ho mějte na vodíktu!

Další naší prosbou je samozřejmě, aby jste se chovali slušně, přátelsky prostě dodržovali zásady slušného chování a hygienu. Tato akce je akcí na kterou doposavadˇ jezdili slušní lidé a my v tom chceme pokračovat. Takže kdo vybočí a nebude se chovat slušně bude vyhozen! Pokud by kdokoliv z Vás chtěl během akce přiložit ruku k dílu může na vstupu či baru poprosit o pytel a pomoci s úklidem odpadků. Za tuto aktivitu předem děkujeme!

Na závěr upozornění pro všechny: toto není žádná freeparty ani rychta, jak se tomu dnes říká. Takže přísný zákaz stavění dalších stagí [aparatur] a nebude se zde hrát rychle ani tvrdě!!! Nic pro hardtechnaře, děkujeme za pochopení. Kapacita místa je 2 500 lidí [pokud budou všichni uvnitř]

Tip pro Vás:
- pokud můžete vemte si s sebou svojí campingovou soupravu [židle a stolečky, protože kapacitu nepokrejeme]
- vlastní půllitr výhodou [tlusté sklo] - ušetříte přírodu a hlavně budete pít lepší pivo
- proti otravnému hmyzu si vemte repetlent
- stan

Pro vyčerpávající info na tento festival je vstup od 18 let mladší pouze v doprovodu rodičů! Děti do 15 let v doprovodu rodučů vstup zdarma. Ostatní 15 - 18 let v doprovodu rodičů plný vstup. Vstupné [kempovné] je po celou dobu 300Kč = 11€ a až poslední den je vstupné 200Kč = 7€ [v ceně je kempovné v areálu]. Parkovné je 150Kč = 5.50€ po celou dobu.

Tento rok opět přijedou zahrát s Mayapur, Audiotrix, Crystal Distortion, Jason Pussypower, Noisyka & Arok, Midilink, 69DB, Tomahawk - DROPIN & SOUTHSIDE POSSE kteří se vrátili z Jižní Ameriky [můžete si je pamatovat z prvního Breakfestu], Josy, MAD CREW, TORSION crew, hosté z Colombie - BOGOTRAX, Take Venezuela ... viz line up. O chill out se postarají Spiritual.

Těšíme se na Vás Mayapur a Audiotrix a Oslík

mayapur.freetekno.cz
www.audiotrix.org

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016