PARTYINFO

 

INDY & WICH LIVE

Datum konání:
29.06.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Moses Shaggy, Tropical Dolly & Crew, Omar, ABD52
Live:
Indy & Wich, La4
Popis:
start 20:00, vstup 120/150 czk
 
 
Indy a Wich v pražském Retru už tento pátek
  Již dnes večer čeká pražský klub Retro velká hiphopová jízda. Po půl roce se totiž na koncertní pódium vrací skupina Indy & Wich, která se zde představí s obdobným setupem, který předvede i na letních festivalech.
 
Už tento pátek proběhne v pražském Retru velký koncert Indy a Wich! Už je to půl roku od jejich samostatné show, na které byla pokřtěna druhá deska Hádej kdo. Od té doby Indy a Wich spolu s La4 v Praze samostatně nevystupovali. Páteční show je jedinečná šance vidět kapelu, než vyrazí na letní festivaly.

"Máme připravenej novej koncertní set, složenej ze skladeb z našich obou desek, Wichovýho sóla. Nedávno vydal album i náš kamarád La4, na něm jsme se také trochu podíleli, myslím, že je na co se těšit," říká o páteční show v Retru rapper Indy.

Soudě dle reakcí v guestbooku na stránkách kapely Indyawich.cz, se dá očekávat plný dům. Koncertem ale hiphopový svátek nekončí. Bezprostředně po poslední skladbě, nastoupí za gramofony renomovaní DJs Wich, Platinum Soul DJs Omar a Abdul52. Překvapením večera bude show Moses Shaggy, naprosto věrného imitátora zpěváka Shaggyho.

Vstupné je 150 korun!
 
Po Indy a Wich čekejte DJs show těch nejlepších Indy a Wich a La4 koncem června v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016