PARTYINFO

 

SUNSET 2007

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Domažlice (Město) - Lom Klíčov
DJs:
Cubik, Akira, Adlet, Diome, Jamal DJs, Adelight, Da Moon, Ali Babas, Pelican, Mikita, Mituma, Tomahavk, Vitamin, Kif, Fox, BlueCat, Crash & Mc Mad G, Sens, Tomy, Shaker, J´n´G, more
Live:
Le Pneumatiqe, Tamak Kurai Time, Million, Different Disco, Orchestra, Rob Smile
Popis:
vstup pátek 150 czk, sobota 100 czk, oba dva dny 200 czk
 
 
Poslední informace před festivalem Sunset 2007
Informace o festivalu Sunset 2007
Dámy a pánové je ctí vám oznámit, že 31.8.-1.9. 2007 se v Lomečku Klíčov u Domažlic uskuteční již 5. ročník chodského open airu Sunset – největšího houseového festivalu v západních Čechách. Po minulém roce se festival vrací zpět na místo, které mu svědčilo nejvíc jak zázemím, tak příjemnou atmosférou a opět se tak můžete těšit na originální taneční muziku v prostředí útulného rekreačního centra Lomečku ve Starém Klíčově u Domažlic.
 
Sunset 2007 se ale nese ve znamení dalších změn – uslyšíte mnohem víc živých kapel, hlavní stage tentokrát nebude orientována jen na houseovou muziku, ale nově také na breakbeat, navíc celou akci bude provázet doprovodný program v podobě vodního fotbalu a dalších zajímavých vychytávek.



Náš festival vždy preferoval kvalitní taneční muziku a tento rok tomu nebude jinak – Sunset 2007 během dvou dnů nabídne na hlavní scéně to nejlepší, co dnes můžete na poli stylů house and breaks zaslechnout. Jako předminulý rok bude na akci i druhá stage, kde se bude prezentovat pestrá hudební směsice pro milovníky techna, drum n bassu a experimentální muziky v podání zkušených hráčů i nadějných nováčků tuzemské scény.

Na co vás tentokrát lákáme ?

Live acts:
Le Pneumatiqe / Tamak Kurai Time / Million $ Different Disco / Orchestra

Djs:
Cubik / Akira / Adlet / Diome / Jamal Djs / Adelight / Da Moon / Ali Babas / Pelican / Mikita / Mituma / Rob Smile / Tomahavk / Vitamin / Kif / Fox / BlueCat / Crash & MC Mad G / Sens / Tomy / Shaker / J´n´G a další…

Od nynějška se celý festival prezentuje také v novém grafickém hávu – Sunset má nové logo, které vás bude provázet i v dalších ročnících a má do budoucna sloužit k lepší identifikaci našich promo aktivit a festivalu samotného.

Informace o festivalu budou průběžně aktualizovány, sledujte proto svůj oblíbený web, ať vám neunikne nic podstatného. Budeme zveřejňovat biografie umělců, novinky o lokalitě festivalu, doprovodné akce Sunsetu, proběhnou i nějaké soutěže a mnoho dalšího. Nezapomeňte proto na poslední srpnový víkend 31.8.-1.9. 2007 – koná se Sunset 2007 !!!

Vaši Noisy Pioneers crew
 
Pátý ročník open air festivalu Sunset

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016