PARTYINFO

 

SUNSET 2007

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Domažlice (Město) - Lom Klíčov
DJs:
Cubik, Akira, Adlet, Diome, Jamal DJs, Adelight, Da Moon, Ali Babas, Pelican, Mikita, Mituma, Tomahavk, Vitamin, Kif, Fox, BlueCat, Crash & Mc Mad G, Sens, Tomy, Shaker, J´n´G, more
Live:
Le Pneumatiqe, Tamak Kurai Time, Million, Different Disco, Orchestra, Rob Smile
Popis:
vstup pátek 150 czk, sobota 100 czk, oba dva dny 200 czk
 
 
Poslední informace před festivalem Sunset 2007 Informace o festivalu Sunset 2007
Pátý ročník open air festivalu Sunset
 
 
Letošní ročník tanečního festivalu Sunset 2007 proběhle na konci léta ,na přelomu srpna a září, v nádherném prostředí zatopeného Lomečku za obcí Starý Klíčov u Domažlic. Festival se tak vrací na místo konání v roce 2005 kdy Sunset navštívilo doposud největší počet lidí za jeho dosavadní průběh.



Akce pod záštitou Noisy Pioneers potrvá dva dny na dvou scénách. Oproti předchozím ročníkům je line up obohacen o živá vystoupení kapel, projektů a doplněn Djs. Díky tímto změnám dostává festival novou tvář s mnohem větším hudebním záběrem.



Hlavní open-air scéna je opět zasvěcena stylům House a nově i Breakbeat /první den/ a domácím Noisy Pioneer crew + guests /druhý den/. Doplní je také několik zajímavých kapel a live projektů. Druhá scéna která je zcela zastřešena , bude hostit první den D&B a Techno Djs a druhý den je věnován opět House music.



Další novinkou je několik volných míst na Line-up akce, o které bude zanedlouho vyhlášena Djská soutěž („Pošli mix“) . Příležitost si na festivalu zahrát má pomoci mladým nadějným Djs dostat šanci, chopit se jí a svoji hudbu tak mnohdy poprvé veřejně prezentovat.

Více info o festivalu Sunset 2007 již brzo.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016