PARTYINFO

 

SUNSET 2007

Datum konání:
01.09.2007 - sobota
Místo konání:
Domažlice (Město) - Lom Klíčov
DJs:
Cubik, Akira, Adlet, Diome, Jamal DJs, Adelight, Da Moon, Ali Babas, Pelican, Mikita, Mituma, Tomahavk, Vitamin, Kif, Fox, BlueCat, Crash & Mc Mad G, Sens, Tomy, Shaker, J´n´G, more
Live:
Le Pneumatiqe, Tamak Kurai Time, Million, Different Disco, Orchestra, Rob Smile
Popis:
vstup pátek 150 czk, sobota 100 czk, oba dva dny 200 czk
 
 
Poslední informace před festivalem Sunset 2007
A je to tady. Dnes začíná poslední prázdninový mejdan plzeňského regionu – elektronický hudební festival Sunset 2007. Přinášíme vám last info o Sunsetu, jako např. navigace, možnosti parkování a stanování, ale i technické zaštítění festivalu. Více v článku…
 
Jak se dostanete autem na Sunset po příjezdu do Domažlic ?
Z hlavní domažlické křižovatky u autobusového náměstí odbočíte doleva a Poběbradskou ulicí pojedete až na konec města (během cesty budete míjet vlakové nádraží). Pojedet stále rovně (směr Klatovy) a po 500 metrech odbočíte u značky Mrákov doprava. Po příjezdu do Mrákova pojedete do leva a na další křižovatce rovně. Projedete vesnici Starý Klíčov, sjedete kopec a po chvilce jízdy zahnete doleva na Nový Klíčov - zde už uvidíte dřevěnou ceduli „Lomeček“ a jste na místě. Cesta na festival bude označena z centra Domažlic a to ze všech příjezdových směrů. Hledejte cedule s nápisem Sunset a šipkou mířící směrem k festivalu.

Vstup:
Vstup na Sunset bude umístěn za hlavní branou do areálu. Najdete zde pokladnu, kde si budete moci zakoupit vstupenku, nebo vyzvednout vaše akreditace. Festival začíná od 16:00 hodin, u vstupu se prosím netlačte a zachovejte klid :-)

Cena vstupenky:
Pátek 150,- Kč
Sobota 100,- Kč
Oba dny za 200,- Kč

Technika:
Hlavní stage akce bude vybavena kvalitním RCF – EAW sound systémem, světelnou řadou motion hrade (moving head), strojem na výrobu mlhy atd. Po oba dny bude jako hlavní světelný efekt na pódiu umístěn zelený laser o výkonu 1 000 mW. Hlavní stage bude plně zastřešená obří konstrukcí, dovezenou panem zvukařem - rozměr střechy je cca 13m x 10m, výška cca 6m.

Druhá stage se bude také pyšnit kvalitním zvukem, ale i světelným parkem se stroboskopy a LED světly nové generace. Toto pódium je rovněž plně zastřešeno - Sunset 2007 je tak 100% zajištěn proti dešti a koná se za jakéhokoliv počasí.

Občerstvení:
Sunset nabídne svým návštěvníkům 3 bary (dva na hlavní pódiu, třetí na vedlejším). Velký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů jistě zpestří i pestrý výběr pochutin v podobě masové a vegetariánské kuchyně.
 
Nezapomeňte:
Vřele vás prosíme, chovejte se k sobě slušně a tolerantně. Respektujte čistotu a unikum celého přírodního areálu, všechny odpadky odklízejte do připravených košů, nikde nenechávejte žádné zbytky. Lomeček je krásné přírodní koupaliště, snažme se proto ho zachovat !!!

Těšíme se na setkání a přejeme vám skvělý zážitek z akce.

Vaši Noisy Pioneers crew
 
Informace o festivalu Sunset 2007 Pátý ročník open air festivalu Sunset

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016