PARTYINFO

 

IBIZA TOUR

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Bunkr
DJs:
Ricci (it), more
 
 
Italský DJ Ricci zahraje ve Vsetíně
 
 
A je to tady! Na tento pátek 15. června a sobotu 16tého máme přichystanou lahůdku pro všechny milovníky nevázaných mejdanů. Oficiální dostaveníčko po mezinárodním fotbalovém utkání Moravia Cup se nemůže konat nikde jinde než v nově otevřeném klubu Bunkr na Vsetínském sídlišti Ohrada. V tomhle moderním a útulném prostoru na vás čeká kupa zábavy, kde potkáte hráče z turnaje, managery a celý organizační tým pracovníku, bez kterých by se Moravia Cup odehrát nemohl.

A když mezinárodní fotbalový cup, tak i pochopitelně zahraniční Djská hvězda .Mám tu čest přivítat u nás ve Vsetíně Italského dje, který objíždí se svou Tour the Ibiza všechny prestižní kluby a festivaly ve světě a přibližuje tak atmosféru Ibizy, světoznámého ostrova s nekonečnými tanečními večírky a party. Dj RICCI se vyznačuje kvalitními sety, které gradují v house-trance stylu a baví jimi lidi po celém světě. Ricci má pravidelnou rezidenturu po Ibizských klubech a běžně hrává s Dji zvučných jmen jako je Carl Cox, Tiesto, Bob Sinclar,...

Tímto zvu všechny tancechtivé valachy a hlavně valašky, at se přijdou podívat na ojedinělou show a slyšet na vlastní uši, jak to tento temperamentní Ital dokáže roztočit.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016