PARTYINFO

 

WARM UP - SVOJŠICE

Datum konání:
16.06.2007 - sobota
Místo konání:
Přelouč - Maddox
DJs:
Lucca, Džejár
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
První Warm-Up ke Svojšicím v sobotu s Luccou
K letošním Svojšicím proběhnou dva oficiální Warm-Upy. Jeden už tuto sobotu v klubu Maddox v Přelouči, kde uslyšíte vedle Džejára i DJku Luccu, a ten druhý v pondělí 2. července v Roxy v rámci pravidelných Free Mondays.
 
To, že již za měsíc vypukne osmý ročník festivalu Svojšice, již zřejmě víte. Pořadatelé Vám připravili dva zahřívací mejdany, takže se budete moci pozitivně naladit na připravovanej Svojšickej kotlík. Již tuto sobotu je v klubu Maddox v Přelouči u Pardubic připravena první ze dvou akciček, na které vystoupí populární Djka Lucca v doprovodu Dje Džejára. Večer se ponese v rytmech funky tech–house music a těšit se můžete na laserovou show, video projekci z loňského ročníku a příjemné ceny na barech. Vstup je 80,-Kč a startujeme ve 21 hodin.

Již tradičně warmupka zavítá také do legendárního klubu Roxy v Praze a to na akci Free Mondays 2. 7. od 22 hodin. Vstupné je zdarma o zábavu se budou starat Djové Agent, Elektrabel Live, Džejár, Lord Space a v příjemném funky open setu J.C.Denton. V chilloutu bude připravena D/N/B Djka Katcha, sekundovat budou Bano a Stenton.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016