PARTYINFO

 

BASSOVERTEKK 01

Datum konání:
21.07.2007 - sobota
Místo konání:
Kameničná - open air
DJs:
Blal (uk), Frenchi (de), HeDJ (de), Maddog (de), Wintermute, Jooky, Kauer, Phakey, Ozone, Rido, MKS, Beast67, C.N.B., Marihai, Freakox, Bifidus Aktif, Deadly Viperz aka Akira & Anakin, Kyanid, Reverb, No Money, Neurokyme, Mystif, Ja-ne, Eddrum, Spoggue, Rozruch, 3Man, Poky

2nd stage - Re.Sound Crew, Kinetix Sound System, Spofa Sound System, FDC Crew, S.m.i.s.l., CBS
Live:
Grooveside Project (de)
 
 
Eastek uvádí červencový free dnb festival Bassovertekk
 
 
O víkendu 20. - 21. července ožije nejen zlámanými beaty louka na kopci nedaleko vesnice Kameničná u Žamberka. Právě tam totiž letos Eastek přesouvá tradiční free dnb festival Techstep Open Air. Eastek TSOA stage ve spojení s další východočeskou partou DJs Re.Sound Crew, která se postará o kvalitní techno / tekkno&raggajungle podium, dá vzniknou prvnímu dílu openairu Bassovertekk.



Na drumandbassovém TSOA podiu v režii Easteku očekávejte vysoce kvalitní zvuk, lasery, light show a tradičně napěchovaný line-up z českých DJů: Wintermute, Jooky, Kauer, Phakey, Ozone (Eastek), Rido, MKS, Beast67, C.N.B., Freakox, Marihai (drumandbass.cz), Bifidus Aktif, Akira + Anakin aka Deadly Viperz (Shadowbox), Kyanid, Reverb, No Money (dvoika.troika), Mystif, Ja-ne, Eddrum (Neurokyme) Spoggue (BlwtetAcustic), Rozruch, 3Man (UHV), Poky a hlavně hostů ze zahraničí:
Blal (UK), Grooveside Project Live! (DE), Frenchi (DE), Hedj (DE), Maddog (DE).

Na podiu Re.Sound crew do vás budou celý víkend sypat muziku Re.Sound crew, Kinetix Sound System, Spofa Sound System, FDC crew, S.m.i.s.l., CBS a další. Oddychnout budete moct v Chillout Klika Prostoru za poslechu příjemné muziky napříč všemi styly.

K dispozici bude několik barů s pivkem, nealkem a velkou zásobou lihovin, včetně osvěžujících míchaných drinků, fastfood s dobrotami z grilu, bagetkami, saláty apod., příjemná zákoutí na stanování a parkoviště. Udělejte si tedy poznámku do diáře na víkend 20. - 21.7.2007. Hudba bude hrát nonstop a vstup je zdarma.

Další info včetně line-upů čekejte později.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016