PARTYINFO

 

LOVE PARADE 2007

Datum konání:
25.08.2007 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
Info:
http://www.loveparade.com...
Popis:
Essen, Německo
 
 
Loveparade 2007 už se chlubí prvními jmény!
Letošní ročník patrně stále největší street party v Evropě, která nalezla útočiště po martyriu problémů s berlínskou radnicí v tolerantnějším Porůří, ohlásila první jména v programu. Samozřejmě nechybí pratáta Loveparade - DJ Westbam, zajímavých jmen bude ale letos od 25. srpna v Essenu mnohem více.
 

První skupině jmen vévodí německý electrotechový projekt Booka Shade, který právě boduje v evropských hitparádách s deskou Movements. Z DJů se vedle v tom nejlepším smyslu inventárního Westbama potvrdili účast třeba Chris Liebing, Američan Bad Boy Bill, nebo další Němci - Moguai, ATB a v neposlední řadě první dáma raveu - Monika Kruse.

Bude ještě Loveparade taková jako dříve? "Já jsem velký patriot Porůří, takže jsem naopak šťastný, že se Loveparade přestěhovala zrovna sem. Jasně, taká jsem si vždy spojoval Loveparade a Berlín, ale tvrdím, že není zajímavější místo pro takovou akci než je právě Porůří. Jsem si jistý, že to pomůže jak tomuto regionu, ale i akci a ta se nestane jenom dalším druhem rave cirkusu ve stylu Big Brother," nepřipouští si pochybnosti Moguai.

Pro pořadatele akce, jejíž historie ostartovala již v roce 1989, je obrovským úspěchem už fakt, že se Loveparade vůbec uskuteční. Obtížná vyjednávání s Berlínskou radnicí vedla do slepé uličky a nebýt podpory politiků z německého regionu Porůří, zřejmě by se obří event, který ve svém největím rozmachu přilákal až 1,5 milionu návštěvníků, již nikdy neuskutečnil. Budoucnost je však zdá se zajištěna a to dokonce až do roku 2011 a akce se bude každý rok stěhovat do další metropole průmyslového regionu. Vyjma hlavního programu se během Loveparade Weekendu uskuteční i desítky menších klubových akcí.

Více info: http://www.loveparade.de/

Videa z minulého ročníku:

Dance For Love:

Tiësto na Loveparade 2006:

Tiefschwarz na Loveparade 2006:

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016