PARTYINFO

 

MARC VAN LINDEN – MY WAY ALBUM TOUR 2007

Datum konání:
22.06.2007 - pátek
Místo konání:
Most - Duplex Most
DJs:
Marc Van Linden (de), Michael C, Jet Fever, Sorow
Info:
http://www.duplexmost.cz
Popis:
Předprodej/rezervace vstupenek na info@duplexmost.cz
Line-up:
22:00 - 23:30 Sorow
23:30 - 01:30 Michael C
01:30 - 03:30 Marc Van Linden
03:30 - ??:?? Jet Fever
 
 
Poslední info k World Stars Weekend s Marcem van Lindenem
Marc van Linden v Duplex Most a Fabricu
Německý trance/electro/progressive DJ a producent Marc van Linden se v rámci promošňůry svého nového alba My Way zastaví i v ČR - v pátek 22.6. bude hrát v Duplex Most a v sobotu 23.6 ve Fabricu. Vy můžete vyhrát 3 volné vstupy právě do luxusního mosteckého Duplexu...
 
Marc Van Linden – My Way Album Tour 2007

Agentura FS Music v rámci svého konceptu Weekend * World Stars přiveze do České republiky další hvězdu světového formátu – Marca van Lindena, který zde představí své nové album My Way. Tentokrát bude plně dodržen název akce – tedy Weekend – a party se bude konat ve dvou víkendových dnech. V pátek 22. června v klubu Duplex Most a v sobotu 23. června v ostravském Fabricu. Marca van Lindena na obou mejdanech podpoří rezidenti Weekend * World Stars Michael C, Jet Fever a Sorow.




Marc Van Linden (Midway, DE)
Marc van Linden je v tuto chvíli jeden z nejlepších talentů, kteří se na scéně pohybuji“ – to prohlásil o Marc van Lindenovi sám Paul van Dyk v časopisu Mixmag. Marc však není pouze DJ, ale je i skvělý producent. Jeho sólové singly AM 2 PM, LH 3293, Forbidden Love & Until Monday, či jeho remixy pro Ferryho Corstena, Marc et Claude, Filo & Peri a Paul van Dyka byly velmi silně podporovány a hrány globálními DJi – Judge Jules, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dyk, John Askew. Nyní přichází Marc se svým novým albem My Way, na kterém se podíleli a hostovali Giuseppe Ottaviani, Greg Downey, De/Vision, Martin Roth, Sandra Flyn, Matys & Armada act Funabashi. Marc se pohybuje na pomezí trancu, progressivu a electra a již nyní má naplánovanou tour se svým novým albem po celém světě – včetně České republiky!! I vy tedy budete mít možnost slyšet ochutnávku z tohoto alba z rukou samotného Marca van Lindena v mosteckém Duplexu a ostravském Fabricu.


Michael C (djmichaelc.com, Roxy)


DJ Michael C se na taneční scéně pohybuje od roku 2004 a za tuto dobu si vytvořil svůj osobitý a charakteristický zvuk, kterým se snaží bořit hranice mezi různými tanečními styly. Začínal na vlně uplifting trancu, kterým se ale nechtěl nechat omezit a začal do něj postupně vkládat prvky ostatních stylů. Michael C dnes kombinuje ve svých setech melodičnost trancu, sexy zvuk elektra a dynamiku techna. Toto originální spojení je zárukou pozitivní energie a jedinečnosti každého Michaelova setu. Připočteme-li k tomu Michaelův cit pro mixování a jeho komunikaci s publikem, dostaneme odpověď na otázku, proč je dnes Michael C jedním z nejoblíbenějších českých djů. Neptejte se, jak se Michaelův styl dá jedním slovem pojmenovat, my sami nevíme – nejde mu jednoduše nalepit nějaká škatulka! Víme ale jediné – toto originální pojetí elektronické hudby je na české scéně naprosto jedinečné a můžete ho slyšet pouze z rukou Michaela C.


Jet Fever (fsmusic.cz)

Hraje od roku 2002 a díky tvrdému tréninku se mu podařilo prorazit na českou taneční scénu. Mezi jeho poslední úspěchy patří vystoupení na akci Apokalypsa – Gold Edition, kde vystupuje se jmény jako Ronski Speed (DE) nebo Marberg (DE). V roce 2007 jeho talent zaujal i legendární klub Fabric a následně přichází i jeho první vystoupení v tomto klubu a to hned na prestižní noci Crystal s LayDee Jane a českou progressivní špičkou Martinem Grednerem. Na další pokračování jeho rezidentiní noci Weekend * World Stars vystoupil opět s Ronskim Speed (DE). Od května má svou pravidelnou radio show VIBRATIONS a to na internetovém rádiu Protonic (www.protonic.sk). Více informací naleznete na www.fsmusic.cz .

Sorow (fsmusis.cz)

Sorow pochází ze Zlína na jižní Moravě. DJingu se začal věnovat již ve svém útlém věku, a to v roce 2003. Jeho velká píle mu brzo přinesla hodně užitečných zkušeností, co se týče výběru desek a techniky mixování. V následujícím roce 2004 se začíná pomalu, ale jistě prosazovat na akcích ve svém regionu i blízkém okolí, kde dokazuje své kvality. Nyní jej můžete slýchat v nejrůznějších koutech České republiky, například na party Weekend (World Stars) která je zároveň jeho rezidenturou. Jeho sound byl na počátku značně ovlivněn v té době hodně oblíbeným stylem „Wet and Hard“, avšak po prudkém úpadku tohoto žánru se zaměřil spíše na „Progressive“, neváhá však sáhnout i po „Trancu“ či „Electru“.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016