PARTYINFO

 

EUPHORICA

Datum konání:
30.06.2007 - sobota
Místo konání:
Most - Virus
DJs:
Jerry (djjerry.cz), Bubble Berry, Fidlushek, Skinky, Petr Startrrr
Info:
http://www.virusclub.cz
skinky@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
SakraDJs uvádí mosteckou party Euphorica
 
 
Severočeská dvojice milovníků elektronické hudby všech žánrů Fidlushek a Skinky alias SakraDJs datují začátek své oficiální spolupráce do doby, kdy se na kalendáři zeměkoule změnilo první číslo letopočtu z jedničky na magickou dvojku. Své první oficiální akce rozjížděli v legendárním litvínovském klubu PIJONÝR, kde fungovali více než dva roky. Po menší odmlce přesunuli svou činnost do nově otevřeného klubu AKVÁRIUM na Meziboří, který pomáhali rozjíždět a kde nedávno zakončili úspěšnou sezónu. Dalším působištěm SakraDJs se stal tentokráte mostecký klub VIRUS, který se pamětníkům vybaví spíše pod svým pravěkým názvem N-JOY.



Hned na první akci EUPHORICA, která se bude konat v sobotu 30.6.2007, pozvali známého brněnského DJe, promotéra a hlavně perfektního baviče DJe JERRYHO. Jeho umění za gramofony, precizní práce z mixem a nesmírné nadšení pro hudbu z něj dělá jednoho z nejvýznamnějších postav české taneční scény. Jeho kvality se projevují i na promotérském poli díky pořádání brněnských mega akcí APOKALYPSA, ale ani o jeho hudebních kvalitách nelze pochybovat. Za vše mluví vydání několika singlů, které byste našli v kufrech známých DJů, a také nedávné vydání oficiálního videoklipu, který můžete vidět a slyšet na našich hudebních stanicích. Pro více informací stačí zavítat na stránky www.djjerry.cz.

Dalším hostem akce EUPHORICA je mostecký ostřílený veterán, "Vin Diesel za gramofony", starý známý DJ Bubble Berry se svým typickým chytlavým progresivním soundem. Jeho počátky se vztahují k mosteckému klubu Enterprise, kde rozhýbal nohy a těla mnoha a mnoha tancechtivých kluberů. Jeho set se ponese klasicky v duchu progressive tech-house a možná si pro nás připraví i nějaké překvapení ve formě speciálního hosta. Nedílnou součástí hudebního večera bude set DJe Fidluska, jehož cit pro moderní minimal sound se zajímavými postupy a nevšedním mixováním se pokaždé pozitivně odrazí na náladě a pocitech tanečníků a tanečnic. Jeho nově objevenou lásku v hloubavém minimalistickém zvuku by si žádný hudební fajnšmekr neměl nechat ujít.

Další jméno na partylistu zní DJ Skinky a patří mladšímu z dvojice SakraDJs. Jeho zvuk se s postupem času od melodického houseu přenesl přes progresivnější polohy až do dnešní podoby, kdy lze v jeho setech najít nejen chytlavé momenty plné pozitivní nálady, ale také nekompromisně servírované tech-houseové pasáže, které nenechávají mnoho šancí, aby je člověk jen tak proseděl. V jeho setech lze stále cítit tu pradávnou "lásku k house music". Posledním, avšak tím, kdo party otevře, bude DJ Petr Startrrr, jehož šlapavé energické rozjezdy večera byli již k ochutnání v mezibořském klubu Akvárium. Výkony tohoto mladého talentovaného nováčka jsou více než na úrovni a lepší začátek akce jsme si snad nemohli přát.

Samozřejmostí akce je kvalitní hudební aparát, báječné prostory nového klubu a perfektně zásobený kilometrový bar. Doufáme, že se přijdete na akci EUPHORICA v sobotu 30.6.2007 podívat, zakončíte tak svůj úspěšný školní rok, oslavíte začátek prázdnin, nebo se jen přijdete namlsat hudebních lahůdek, které pro vás připravili vaši SakraDJs. Tak čao v sobotu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016