PARTYINFO

 

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Hektor (café del mar, sp)

2nd stage - Čoky
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Začátek července ve znamení pracovního klidu a super mejdanů v Chateau Rouge
 
 
Jako každý rok oslavujeme začátkem července svátky Cyrila a Metoděje a upálení mistra Jana Husa. Produkce věhlasného music clubu Chateau L`enfer Rouge připravila na tyto volné dny hned několik zajímavích akcí. Největším lákadlem se jeví španělský Dj Hektor z Café del Mar, ale to už předbíháme. Celou sérii odstartují už ve středu 4. 7. 2007 Dan Cooley & Madman a jejich párty Clubber Colorful House.



Jakmile se přehoupne hodinová ručička přes půlnoc musí Vám být jasné že tento týden jen tak nekončí a do víkendu ještě stále daleko.Po řádné porci house music vystoupí ve čtvrtek 5. 7. 2007 DJ Yannick (Roxy) na své akci Breakpoint. Jako vždy si připraví novinky z taneční scény a jednoho zajímavého hosta. Tím záhadným je tentokrát pán, který nedávno zářil na koncertě Spirit Catcher DJ Face (Techno.cz)

V pátek 6. 7. 2007 bude clubem znít černá muzika R`n`B a Hip Hop Vám bude hrát Dj Master J.C. a jeho zahraniční host Dj Kaz D (UK) párty nese název Black mania special night a je určena pro všechny příznivce těchto stylů a nejenom je. Na horním baru Vás bude bavit Dj Kenny se svojí funky music.



Celý týden vrcholí v sobotu 7. 7. 2007 kdy se do Prahy vrací španělský Dj Hektor (Café del Mar) se svým nezaměnitelným zvukem španělských pláží a rozpáleného slunce.Hudba v jeho podání je vždy zábavná, veselá, šťastná a navozuje atmosféru probdělích letních nocí. Horní bar si bere na paškál legendární postava pražské kulturní scény Dj Čoky.

K tomu všemu přičtěte míchané drinky,výbornou obsluhu, nezaměnitelnou atmosféru a spoustu vysmátých lidiček co to dokážou pořádně roztočit. Tato rovnice má jediný výsledek musíte zažít.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016