PARTYINFO

 

PEPSI FESTIVAL FINAL PARTY

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Lázně I
DJs:
Michael Burian (michaelburian.com), Loutka (djloutka.com), Bo.dan (solstice records/roxy)

2nd stage - Lumiére feat Bára Černocká & Manda
Live:
X-Press 2
Popis:
start 22:00, vstup festival pass 100 czk, ostatní 150 czk
 
 
X-PRESS 2 už zítra na závěrečné party v Karlových Varech!
Co nabídne Vodafone Fér Club a Café na MFF Karlovy Vary
 
 
Lázně 1 se již neodmyslitelně staly nedílnou součástí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Proto ani letošní rok nebude výjimkou a opět budou v lázních umístěné hudební scény hostit ty nejlepší domácí i zahraniční nejen umělce. Společnost PPGroup celý letošní ročník připravila ve spolupráci se společnosti Vodafone, která je také garantem celého projektu. Pro veřejnost budou otevřeny všechny běžné prostory Lázní; dvorní trakt, vstupní hala, několik menších salónků v přízemí, chill-out pod schodištěm, schodiště a druhý sál v 1.patře budovy. Interiéry budou doplněny o neotřelé dekorace, vybaveny špičkovou osvětlovací, zvukovou a projekční technikou.

Program klubu bude rozdělen do dvou bloků, na denní a noční. Během dne bude část prostor fungovat jako denní bar a kavárna, večer se pak celá budou přemění na špičkový klub s hudebním programem. Každý večer bude věnován jinému stylu hudby, od disca let 70. a 80., přes latino rytmy, hip-hop a r&b, až po taneční hudbu a rock. Hodnotný program bude připraven i na denní dobu, včetně barmanských soutěží, barmanské školy či internetové kavárny. Návštěvníci se každý večer setkají s těmi nejpopulárnějšími a nejžádanějšími umělci nejen z domácí scény.

Večery věnované různým stylům elektronické taneční hudby nabídnou legendární jména, jako jsou Michael Burian, DJ Loutka, Lucca, Laydee Jane, Orbith či zahraniční hosté Lexy & K Paul, a také teprve vycházející hvězdy Josheka, Sandru a mnohé další. Stylově bude připravena rozmanitá nabídka od špičkové house music až po progressive a trance rytmy. Další večery budeme věnovat například retro discu ve stylu 70. a 80. let, funky a soulu a také hip-hopu a R&B. Na jednu horkou letní noc celý klub také proměníme na centrum karnevalového reje v rytmu samby s nefalšovanými brazilskými tanečnicemi a nezapomeneme ani na příznivce rockové muziky jmenovitě pak fanoušky kapely Kryštof.

Každý večer tedy bude mít své téma; pomocí panoramatických projekcí každý den výrazně změníme podobu interiéru a navodíme tu správnou atmosféru. Celý program bude rozšířen o další umělce; tanečníky a tanečnice, akrobaty, travestity a mnohé další! Příjemné filmové a hudební zážitky!

LÁZNĚ 1, KARLOVY VARY
CLUB OPENS 22:00 – 06:00, LOUNGE & BAR OPENS 20:00-??:??
CAFÉ, INTERNET CAFÉ, BALCONY & GARDEN OPEN DAILY 10:00-19:00
 
Lázně 1 opět ožijí během FF Karlovy Vary
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016