PARTYINFO

 

PEPSI FESTIVAL FINAL PARTY

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Lázně I
DJs:
Michael Burian (michaelburian.com), Loutka (djloutka.com), Bo.dan (solstice records/roxy)

2nd stage - Lumiére feat Bára Černocká & Manda
Live:
X-Press 2
Popis:
start 22:00, vstup festival pass 100 czk, ostatní 150 czk
 
 
X-PRESS 2 už zítra na závěrečné party v Karlových Varech! Co nabídne Vodafone Fér Club a Café na MFF Karlovy Vary
Lázně 1 opět ožijí během FF Karlovy Vary
Čtyřicátý druhý ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se nezadržitelně blíží a s ním i tradičně řada kvalitních doprovodných akcí. Pokud chcete mít jistotu, že vám neuniknou ty nejlepší a zároveň hledáte dostupný informační servis, místo pro občerstvení nebo jen praktickou úschovnu vašich batožin, minout by jste neměli budovu Lázně 1, kde sídlí Vodafone Fér Club a Vodafone Café se spoustou originálních vychytávek.
 
VODAFONE FÉR CLUB
LÁZNĚ 1, KARLOVY VARY
CLUB OPENS 22:00 – 06:00, LOUNGE & BAR OPENS 20:00-??:??

Neopakovatelnou atmosféru koncertů kapel a párty světoznámých DJs nabídne po celých devět dní (29.06. – 07.07.) návštěvníkům festivalu VODAFONE Fér Club. Brány otevírá postupně ve 20:00 a těšit se můžete na širokou plejádu tématických nocí s tím nejlepším obsazením na dvou pódiích. Jen namátkou, hned zkraje k nám zavítá na prestižní MTV AT THE MOVIES party dvojice Lexy & K-Paul z Berlína. Populární němečtí hudebníci jsou autory dnes již fenomenálních hymen berlínské Love Parade jako Do You Like Disco nebo Freak. Na kontě mají dvě desky a řadu remixů, mimo jiné pro Placebo, Goldfrapp, Westbama, nebo Jam & Spoon. Milovníky latino-amerických rytmů určitě potěší další ze zajímavých zahraničních návštěvníků.



Ostré hudební "chilli papričky“, jak se uskupení Boom!Brasil přezdívá, přinese do Karlových Varů vůni současné Brazílie. Její repertoár v sobě mísí rytmus samby, axé, reggae a celé řady původních brazilských stylů i populární hudby, které transformuje do úchvatné hudební show. Autorem většiny hudebních aranží je vedoucí skupiny a slavný pianista Stefano de Paula. Českou provenienci zastoupí například formace G-Point Hunters v čele s Romanem Holým, Matějem Ruppertem a zpěvačkou Terezou Černochovou, na rockovém mejdanu kapela Kryštof či nová hvězda českých black music večírků, skupina Gipsy.cz. Paletu doplňuje česká DJská špička hned na několika lákavých klubových nocích. Za zmínku stojí vítězové Dance Music Awards Lucca, Michael Burian, Loutka nebo zástupci “queer komunity“ DJ Vilém a Lumiére.



Součástí každého večera je samozřejmě i zábavný doplňující program. Návštěvníci se tak stanou svědky nespočet tanečních představení, přehlídek, velkolepé LCD projekcí od Toshiby, speciálních XXXL projekcí od Phase či dostanou možnost nechat si upravit účes od profesionálů z luxusní sítě Toni & Guy. A ani to není zdaleka všechno! Pro držitele festivalových pasů je vstup pouze za sto korun a na závěrečné party na vás čeká velké překvapení.

Prostě vždy něco navíc!


VODAFONE CAFÉ
LÁZNĚ 1, KARLOVY VARY
CAFÉ, INTERNET CAFÉ, BALCONY & GARDEN OPEN DAILY 10:00-19:00

Pro vaše pohodlí a skvělé zážitky z filmového festivalu připravil VODAFONE pro návštěvníky Karlových Varů speciální kavárnu s mnoha praktickými službami, které určitě rádi využijete. Jaké to jsou?

INTERNET CAFÉ powered by TOSHIBA
20 notebooků - přístup na internet zdarma pro zákazníky kavárny + Wi-Fi hot spot

MOBILNÍ PHOTO STUDIO
Udělejte si vlastní fotku s filmovou hvězdou. Nebo radši chcete svojí fotku na Měsíci, na Marsu, na pláži v Karibiku? Je to ve Vašich rukou…

SNÍDANĚ, OBĚDY I VEČEŘE
Široká nabídka nápojů, sendvičů, salátů a dalších dobrot za bezkonkurenční ceny. Vše také „sebou“.
Přijďte k nám na snídani – za logo Vodafone na vašem mobilu Vám ke kávě přidáme ještě sladkou koblihu. Denní tisk zdarma.

BARMANSKÁ ŠKOLA
Každý den Vás naučíme jeden senzační osvěžující koktejl. Staňte se králem (či královnou) letních mejdanů. Po našem rychlokurzu budete moci namíchat sobě i svým přátelům drinky, které nejvíc frčí… Alkoholické i lihuprosté.

ÚSCHOVNA BATOHŮ
Děsí Vás pomyšlení na celodenní trmácení s krosnou na zádech? Tak se s ní netahejte! Nenechte si zkazit senzační zážitek z filmového festivalu takovou prkotinou. Svoje batohy můžete odložit do Vodafone úschovny v Lázních 1. Otevřena je od 10:00-19:00 a pak zase od 20:00-06:00. Za uschování na jeden den (max 24hodin) to mají zákazníci Vodafone zdarma (vždy něco navíc), ostatní to mají za 10Kč.

INFO SERVIS
Náš vlastní televizní okruh umístěný v prostorách CAFÉ BARu v prvním patře VODAFONE FÉR KLUBu Vám nabídne non-stop informační servis o aktuálním festivalovém dění, programech jednotlivých promítacích sálů a další užitečné informace.


 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016