PARTYINFO

 

ENTRANCE

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Michael C (michaelc.com), TinTin (geckosound), Jet Fever & Wicc (geckosound)

2nd stage - Biscuit, Tomix
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Sobotní Entrance Michaela C v pražské Roxy
 
 
Druhá prázdninová sobota v pražském klubu Roxy bude patřit nejmladší residentní noci, kterou je ENTRANCE. V rámci Rozmarného léta pro vás Roxy promotion připravilo mejdan skoro na každý den a to vždy s předními domácími djs. V tranceovém rytmu bude za gramcema řádit ENTRANCE resident dj Michael C, který se už v ČR představil po boku takových jmen jako například Armin van Buuren, Ferry Corsten a … Ve stejném stylu pojedou i hosté djs TinTin, Jet Fever a Weki z bookingu Geckosound.
Trance se v Roxy moc často nehraje, ale rozhodně tomuto klubu sluší stejně jako všechny ostatní taneční styly, tak si ho přijďte hezky užít.



Na chvíli odpočinku můžete z hlavní stage odskočit do chill-outu, kde své vinyly roztočí pánové Biscuit a Tomix. Kvalitu zvuku a rozmanitost světel budou mít na starosti odborníci z Audiolightu a projekci laboratoř Phase. Rozmarné léto neznamená jen mejdan každý den, ale také vstupy do 23:00 zdarma. Nejinak tomu bude i v sobotu, pokud to tedy stihnete. Později zaplatíte stále příjemných 150Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016