PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE

Datum konání:
06.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Gen Dilini
Popis:
vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Nová klubová noc Remember House v Radosti FX
 
 
Klub Radost FX si pro své návštěvníky připravil od září tohoto roku zbrusu novou noc. Residentem tohoto večera bude opravdová legenda naší taneční scény DJ LOUTKA. Tato osobnost stála hned za několika večery, které uvízly v hlavách mnoha pamětníků. Dnešní doba chrlí jeden singl za druhým a pomalu se zapomíná na skladby, které byly synonymem doby, kdy byla taneční scéna u nás ještě úplně nedospělá. I nálada a atmosféra se jaksi vytratili.

Koncept nového Loutkova večera je založen právě na zlatém odkazu elektronické taneční scény, tedy na skladbách vydaných do roku 2000. Novější skladby na této party neuslyšíte. Tento trend se stává poměrně moderní i ve světě a tyto parties nacházejí nadšené reakce publika hned v několika nedalekých destinacích. Představí se zde všichni čeští průkopníci houseové hudby vedle legendárních osobností a djů, které pravidelně dojížděli do Prahy v tomto zlatém období. I oni se budou striktně držet hudebního schematu večera a odehrají sety, které jste od nich mohli slýchávat, jak v Radosti FX, tak na Shake parties v letech 1994 – 2000. Součástí akce budou neodmyslitelné performance, dekorace, vše v souladu s dobou a dokonce pod dohledem těch, kteří kdysi na těch nejslavnějších klubových akcích u nás pracovali.

Takovým úvodníkem do tohoto večera budou během prázdin akce Remember House. Zatím bez Loutky, ale v podání opravdových harcovníků naší scény. Na té první zahraje dnešní resident Lollypopu a jeden z prvních residentů Radosti FX DJ Vilém, který si určitě připraví krásný vzpomínkový set a vedle něj pak člověk, který se výrazným způsobem zapsal do dění především na moravské scéně, ale i on byl residentem Radosti FX v minulých letech – Gen Dilini. Zdatný remixér a producent, dj, který houseovou hudbu miluje nade vše a je její součástí jíž od začátku 90. let minulého století.

Enjoy. Dívky mají na tuto akci volný vstup do půlnoci.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016