PARTYINFO

 

PLASTIQUE VS FANKLUB

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pascal H. & Rentboy (fanklub/antwerp, be), Tvyks & Vectif
Popis:
start 22:00, holky vstup do 23:00 zdarma
 
 
Pascal H. & Rentboy vystoupí na dalším pokračování Plastique v Radosti FX
Opět se přiblížil třetí pátek v měsíci a k tomu patří vyhlášená pražská klubovka Plastique. Pořadatelé hlásí velké změny do budoucna, ale hlavně nadmíru zajímavé hosty DJe Rentboye a Pascala H, kteří stojí za vyhlášenou belgickou party Fanklub.
 
Milí Plastique fans, opět nadešel čas třetího pátku v měsíci, což neznamená nic jiného, než že se přiblížil čas vašeho oblíbeného večera PLASTIQUE. Tato party oslaví příští měsíc v srpnu svoje druhé narozeniny. Pro akci to bude čas poměrně zásadní, protože se rozloučí s jedním z residentů, DJem Tvyksem. Po dvou letech společného působení se residentní dvojice PLASTIQUE rozchází. Večer samozřejmě poběží v Radosti FX dál s residentem DJem Vectifem, samozřejmě se chystají i nějaké novinky, ke kterým bychom se měli dostat na začátku nového kalendářního roku. Plastique jinak tedy i nadále každý třetí pátek v měsíci. Průbežné novinky budete nalézat na www.plastique.cz.

Co nás tedy čeká na červencové party? Vectif s Tvyksem si tentokrát pozvali dvojici, kterou jste u nás již mohli slyšet dje Rentboye a Pascala H. Tito hoši stojí za jednou z nejrozjetějších evropských parties FANKLUB, který pořádají v belgických Antverpách. Check www.fanklub.be. Hudebně velice pestré duo Vás zaručeně pobaví a nechá Vás vychutnat si atmosféru tohoto známého večera. O vaše vlasy se i tentokrát postará společnost L´Oreal Proffessionel a salon Blue Orange.

Hlavní důvod, proč belgické DJské duo Pascal H. & Rentboy před třemi lety začalo pořádat akce Fanklub, byl vcelku prostý. Chtěli mít svou vlastní noc, kde by mohli hrát svou oblíbenou muziku, lidem které rádi uvidí, v atmosféře jež by se dala vystihnout slovy "hlavně nenápadně". Cílem bylo vytvořit přijemné místo, kde by se setkávali spřízněné duše, mohli v klidu tančit, veselit se, promenádovat se, či jen prostě být (při tom). Kromě nich je rezidentkou akcí i DJka Cleo, velký prostor davají vizuálům a samozřejmně nemůžou chybět ani hosté, mezi nimiž se objevila jména Adam Sky, Jo Jo De Freq, Zu Browka International, Crazy Girl či Lo-Fi-Fnk.



Oba rezidenti krom Fanklubu hrají ob-měsíc v amsterdamském Studiu 80 a věhlasném ghentském podniku Culture Club. Poslední dobou zavítali na mnohé akce v Pařízi, Londýně či Berlíně. Pascal rád pouští velmi eklektickou směs zahrnující minimal, italo disco, new wave, acid, electro, industrial, darkwave, hi-nrg, zatímco Rentboy má v oblibě převážně electro, indierock, nineties a techhouse.

NEXT PLASTIQUE : 2nd ANNIVERSARY pá 17/8/2007

Letos na podzim o nich vyšel profil v předním britském časopisu i-D, který dává prostor zajímavým a kreativním lidem již přes čtvrtstoletí. A perličkou na závěr budiž právě rodící se produkce pod jménem Mikado. Rozhodně se máme nač těšit!

www.fanklub.be

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016