PARTYINFO

 

MLÝNICE 2007

Datum konání:
05.07.2007 - čtvrtek
Místo konání:
open air
DJs:
Local Heroes, Santor_@foo, Itchy & Scratchy
Live:
Kofe-in, Cosmopunk, Dekades, Stopgoattack, Killa Princess, Fractal, Mc Tweety Twizta
Info:
http://www.meksstudenka.cz
serve.chilled@email.cz
Popis:
Studénka - areál Mlýnské zahrady, start 14:00, vstup zdarma
 
 
Třetí ročník festivalu Mlýnice 2007 ve Studénce
 
 
Je čtvrtek, pátý červencový den, dvě hodiny po poledni, svátek Cyrila a Metoděje. Na Mlýnské zahradě začíná hrát elektronika, writeři pomalu připravují barvy ke graffiti exhibici a první návštěvníci přicházejí. Přesně takhle začne ve Studénce třetí ročník festivalu Městského kulturního střediska, Mlýnice 2007, otevřeného všem formám elektronické muziky a kultury.



O kvalitách účinkujících je třeba přesvědčit se na vlastní uši, proto teď nemůžeme chválit zajímavou kapelu Kofe-in, kombinující živé nástroje, elektronické smyčky a zpěv, natož jihlavský „ufo-elektro” projekt Cosmopunk. Nebylo by na místě opěvovat brněnskou drumandbassovou dvojku Killa Princess, minimal house projekt Dekades ani livka Stopgoattack a Fractal.

Beatbox MC Tweety Twizta a také doprovod djů Local Heroes, Itchy&Scratchy a Santora pak už jen doplní kompletní hudební menu letošního ročníku, které je vybráno pro mlsné uši všech návštěvníků. Oční kontakt udrží především celodenní graffiti exhibice writerů ostravské kru WKC a writerů z okolí Studenky i pozdější Mustek Fireshow. Přestože není nad čím váhat, dobrovolné vstupné, pěkné prostředí, rodinná atmosféra a hlavně vaše účast se postarají o příjemnou pointu. Určitě přijďte!

Informace o účinkujících:
www.kofe-in.cz
www.jihlava-underground.com
www.myspace.com/mechoz
www.redrum.rave.cz
www.myspace.com/stopgoattack
www.myspace.com/fractaling
www.localheroes.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016