PARTYINFO

 

CARNAVAL MALIBU DREAM

Datum konání:
06.07.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Cubik (roxy booking), Konrad (uk), Macio
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
DJ Cubik hostem plzeňské klubovky Carnaval Malibu Dream
 
 
Dj Macio Vám přináší další díl oblíbené residentní noci Carnaval, která se tentokrát ponese v duchu přicházejících prázdnin a s tím spojených pláží, slunce a dovolených. Carnaval Malibu Dream bude vyjímečný nejen dekoracemi, jak je již tradicí, ale také speciálními cenami drinků z Malibu, které Vám navíc naservírujeme stylově v kokosovém ořechu… Budete si tak připadat jako v opravdovém ráji na pobřeží pod palmami, jen namísto stereotypního šumění vln uslyšíte luxusní příděl kvalitní housové muziky. Pozvání tentokrát přijal opravdu speciální host, zástupce Roxy bookingu a agentury vivacity.cz Dj Cubik. Těšit se dále můžete na Angličana žijícího v Čechách, v Plzni velmi oblíbeného Dj Konrada a samozřejmě nebude chybět Dj Macio, resident mejdanu Carnaval. Carnaval Malibu Dream – to pravé hudební osvěžení.



DJ Cubik - (vlastním jménem Jakub Šmejkal) hraje aktivně od roku 1995, poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd (95-96), po té v klubu XT3 a Punto Azul, na první větší party pořádanou agenturou Lighthouse hrál v rove 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy, od té doby hrál na mnoha parties a festivalech, nejčastěji na parties agentury Lighthouse a klubu Roxy a navštívil téměř všechny kluby ve větších městech. Má zkušenosti s hraním i v zahraničí a to Německu (Berlín, Rostock a Hamburg) a na Slovensku (Košice), nově pak i z Anglie z města Bournemouth, kam se podle ohlasů ještě určitě vrátí.

Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici třech tanečních stylů - tech house, deep house a progressive house, které se snaží okořenit breakbeatem. V současnosti se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 společně se Šimonem Dvorským. Vyšel jim track ve stylu proghouse nazvaný Pressured na kompilaci Xmagu (Open Air Field) a také v nedávné době vyšel breakbeat-electro-retro track Helicopter Funk na kompilaci Živlu nazvané E-clash.Hrál s těmito zahraničními DJs: Dave Angel, Slam, Trevor Rocklife, Layo & Bushwacka, Diesel (X-Press2), Elliot Eastwick (Paper rec.), Lee Combs, Lee Buridge, Justin Robertson, Drummatic Twins, Get Fucked crew, atd.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016