PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
13.07.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Clubvibe, Marwin Shamma, T.T.
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Marwin Shamma
22:30 - 00:00 T.T.
00:00 - 02:00 Clubvibe
02:00 - 03:00 Marwin Shamma
03:00 - 04:00 T.T.
04:00 - 05:00 Marwin Shamma vs. T.T.
 
 
Clubvibe hostem červencové klubovky Roxy Rocks

 
V pátek 13. 7. 2007 se v prostorách plzeňského klubu PH+ koná již osmé pokračování velmi oblíbené tanční noci ROXY ROCKS. Jako host premiérově vystoupí DJ CLUBVIBE, jehož sound se pohybuje na vlnách deep houseu, tech houseu, electra či prograssive houseu.

Sám o sobe tvrdí: "...v menších, útulných klubech s rodinnou atmosférou, kde se lidé převážně znají a přijdou na house, se bavím nejlépe... můžu si dovolit zahrát i desky, které na větších akcích hrát nemůžu, více experimentuju, hraju pomaleji, hodně zajímavých zvuků, nálad, hodně groovy, tak že se lidé relativně rychle dostanou na mou vlnu a pak si s nimi můžu hrát a tvořit příběh té konkrétní noci... na druhou stranu mě hodně baví zahrát si občas našláple ve větším prostoru, kde se projevuje moje divočejší stránka, takže hraju víc hypnoticky, s perkusivními motivy, s hutnou basou, ale jak říkám, těžko se to nějak škatulkuje. Musí to mít to něco, co z té desky udělá "tu jinou" desku a je jedno jestli je to 120 bpm deep house nebo 135 bpm našláplý break... jde spíš o tu atmošku, kterou každá deska vytváří..."

Chybět nebudou ani rezidenti DJ Marwin Shamma a DJ T.T. Můžete se opět těšit na noc plnou kvalitní hudby, dobré nálady, pozitivní energie, krásných lidí a ... spousty drinkůůů. Přijďte se parádně bavit.


CLUBVIBE - TOP 5
1. RULERS OF THE DEEP Can't Slow Down (Original)
2. FLOETRY Super Star (Kaskade Dub)
3. COLETTE Didn't Mean To Turn You On (Justin Martin Vocal Remix)
4. AUDIO SOUL PROJECT feat. LORI Satellite (Fred Everything Remix)
5. RULERS OF THE DEEP feat. ANNA Every Night And Day (Dub Mix)

Oblíbení interpreti a labely (bez udání pořadí):
Jeff Bennett, Classics, Visitor, Silicon Soul, Hippe, Tiefswarz, Tom Gillierom, Naked Music, NRK, 20:20 vision, Dano, Face To Face, Dessous, Detour, Poker Flat, Freaked, Groove Armada, Trentemoller, Ian Pooley, Geek, Tom Middleton, Omid 16B, Lowdown, Francois K, Sensei, Utensil, Johny Fiasco, Miguel Migs, Vincenzo, Swirl Peepz, Demarkus Lewis, Lumiere, Lucas, Nathan Coles, Airto, Rai, Loutka, Hyde, Asad Rizvi, Adam Freeland, Layo&Bushwacka, Braun, Moskito, Canobee, Vik, Rescue, Vilem, Fun, Pete Moss, Renda, Mucho, Roman Chmiel, Maradonna Jazz, Vibes, Lillou, Martin Haberland, Fred Everything , Rulers of Deep, Mersey, Benchmark, Adult Only, Get Physical, Wally's Groove World, Bosh, Shaboom, Mayaku, Compost....
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016