PARTYINFO

 

HRADHOUSE WARM UP

Datum konání:
10.08.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Pulp (ing, pl), Natasza & Oscarsix (pe!music, at), Koala, Elate
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Hradhouse warm up v brněnském Perpetuu
 
 
Na pátek 10.8. jsme připravili v klubu Perpetuum takovou menší zahřívačku před festivalem Hradhouse (11.8. Boskovice) a vy si tak můžete užít spoustu dobré a energické muziky ve společnosti zkušených DJs evropského formátu, kteří Vám představí house music v mnohých jeho podobách od funky až k electru. O rozjezd se postarají známí Perpetuum jezdci Koala či Elate a hlavní hosté DJ Pulp z Polska i Natasza&Oscarsix z Rakouska předvedou svou tradiční fresh jízdu. Těšíme se na Vás 10.8. v klubu Perpetuum.



DJ Pulp (INQ.club, PL)
Reprezentuje perkusivní house music v Polsku a patří mezi zakladatele tamní scény. V počátcích experimentoval s technickými zvuky, spolupracoval s lidmi, kteří tvoří celou klubovou kulturu a řadí se mezi spoluautory hudebního programu v polské televizi (pořad DJ Club). Velkou zásluhu má na relacích v mnoha rádiích a muziku kterou hraje, můžeme klasifikovat jako přímočarý funky disco house s razantním beatem a příjemnými vokály. Dj Pulp je také organizátor párty v podniku INQbator, vystupuje ve většině polských klubů a občas si odskočí zahrát i do Anglie, nebo jste ho mohli spatřit třeba v ostravském klubu Fabric. Každopádně energické a chytlavé sety tohoto zkušeného DJe, dokáží potěšit nejednoho tancechtivého návštěvníka párty.

Natasza & Oscarsix (PE!Music, AT)
Tahle umělecká i partnerská dvojice z Rakouska má bohaté mezinárodní zkušenosti z oblasti elektronické taneční hudby. Svoje pravidelné akce prezentuje nejen v domácím prostředí rakouských a polských klubů, ale i v Německu, Francii, Španělsku, Maďarsku, Slovensku i u nás, kde úspěšně baví se svým jackin house rytmem nadšené návštěvníky mejdanů. PE!music crew mimo jiné též zahrnuje společenství DJs a producentů, kteří se aktivně podílí na rozvoji evropské kulturní spolupráce. Představují informační webové stránky, kde prezentují aktivity umělců z celého světa a nově vzniklý úspěšný hudební label. Duo Natasza a Oscarsix v současnosti vydává spoustu skladeb na svém labelu PE!music a taky u řady dalších světových hudebních vydavatelství např. 3AM, S-sense, I love deep, Uniform Records, Planet East Music z USA. S Amerikou ostatně rozvíjí svoje další aktivity v rámci spřízněných kolegů z oblasti jackin house. K jejich pravidelným hostům na párties v polských top klubech Prozak, Midgard, Club 4 a dalších, patří takové pojmy house scény jako: Asad Rizvi, Joey Youngman, Johny Fiasco, Raoul Belmans, Jake Childs, Jacob, Lil Mark, Troydon, Vernon/DaCosta, Swirl People, David Duriez a mnoho dalších.

Music Downloads:
mixntrix.net/download.php?mixid=1219 (live at Fresh by Natasza&Oscarsix)
www.djkoala.com (new acid promo mix)

Info Links:
www.myspace.com/nataszaandoscarsix
www.djpulp.prv.pl
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016