PARTYINFO

 

HRADHOUSE WARM UP

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Žďár nad Sázavou - Hell
DJs:
Clara Bailar, Aston Martin, Axiom, Wexter, Keila, Goldy, Archee
 
 
Rozhovor s chlapákem Wexterem k akci Warm up Hradhouse
Warum up party Hradhouse ve Žďáru nad Sázavou
 
 
Je nám velkým potěšením oznámit Vám, že na magické datum 7.7. 07 (SO) si pro Vás klub Hell připravil rozjezdovou party na jeden z nejvyhlášenějších festivalů nejen v Čechách, ale i v Evropě který nese název HRADHOUSE 07. Na jednom z warm-upu k této famózní party, která právě zavítá na Vysočinu do klubu HELL ve Žďáru nad Sázavou se představí velmi zajímavý a hudebně rozmanitý hosté.



Jako hlavní hvězda této párty se představý půvabná, a sexy dáma s dračím pohledem, CLARA BAILAR, kterou doplní electro kouzelník AXIOM, nová česká vycházející hvězda ASTON MARTIN, vyhlášené třebíčské duo WEXTER + GOLDY, další představitelka ženského DJingu progressivní a půvabná slečna KEILA a žďárský schowman a kalič v jedné osobě ARCHEE. Celá party bude hudebně velmi rozmanitá od příjemného progressivu, pravého a kvalitního electra, přes euforický electro-house až po našláplé a energické techno. Na zpříjemnění a rozproudění krve, pokud Vám nebudou stačit zdejší sexy slečny, je pro Vás připraven speciál Energy Drink + vodka za pohodových 49 czk.
 
BIO: Clara Bailar
Od svých čtyř let se věnovala hře na klavír. Později následovaly další hudební nástroje – flétna a kytara. Tato záliba ji zůstala dodnes, kdy zjišťuje, že umět hrát na nějaký nástroj je v dnešní době veliké plus. V osmi letech začíná zpívat,o pár let dosahuje slušných úspěchů na hudebním poli. Jako dívka školou povinná začíná hrát na školních diskotékách a věnuje se tančení latinsko amerických tanců. Později přechází na hip hop, break a electric boogie.Ve svých patnácti letech poprvé navštívila party v brněnském klubu Dominik. Byl to pro ní veliký zlom. Náhodou se seznamuje s místními DJi a z Mersey agency u které začíná tancovat jako jejich přední tanečnice.

Během pár let se stává jednou z nejuznávanější tanečnicí jak v ČR, tak i v zahraničí a zakládá svoji vlastní taneční skupinu Molotov Dancers. Od roku 2000 se naplno věnuje DJingu, který od svých 18ti let kvůli tancování zanedbávala. V roce 2003 má svoji premiéru v klubu Krokodýl v Brně. Její kariéru ale pořádně odstartovalo účinkování na akci s názvem Eternity. Díky smyslu pro hudbu hrává po celé České republice a v zahraničí, kde má své pravidelné účinkování. Stává se rezidentkou některých akcí, členkou frankfurtské bookingové agentury Mainrecords a píše pro německo-český web Partysan.net, který je známý po celém světě a zahrnuje i takové země jako – Thajsko, Belgie, Maďarsko, Švýcarsko, Austrálii, Řecko. Začíná pořádat parties s názvem Snipers. Své Djské umění předvedla na většině známých klubových akcích i velkých festivalech. Prošla velice pestrým hudebním vývojem od hip hopu a latinských rytmu až k dnešnímu stylu, který nerada škatulkuje.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016