PARTYINFO

 

SUNRISE FESTIVAL

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Robbie Rivera, Erick E, Benjamin Bates, Andrew Boardman, Cez Are Kane, V-Valdi, Quiz, Marco V, Lucca, Giuseppe Ottaviani, Mauro Picotto, Valentino Kanzyani, Erwin Spitsbaard, Jay Bae, Fafaq, Paul Peter Handke
Info:
http://www.mdt-agency.pl
Popis:
Amfiteatr - Kołobrzeg, Polsko
 
 
Polský Sunrise festival láká do unikátního amfiteátru u moře
Nádherné počasí, šumění mořských vln a unikátní místo konání - Kolozberg’s Amfiteare – to jsou věci, které dělají Sunrise festival skutečně jedinečným. A to samé si myslí i tisíce kluberů, kteří se sjíždí na jeden z největších polských tanečních festivalů doslova z celé Evropy. Na letošní ročník je láká třeba Antoine Clamaran, Robbie Rivera, Ferry Corsten nebo Marco V.
 

Historie Sunrise festivalu začala v roce 2003. Úspěch prvních dvou ročníků, které se uskutečnily ve velmi skromných podmínkách, umožnil pořadatelům zariskovat a zvětšit areál na dvojnásobek a rozšířit dramaturgii na dvě velká pódia a chill out zónu. Zároveň pořadatelé z agentury MDT Agency začali klást velký důraz na využití nejnovějších technických vychytávek a to jak co týče zvuku tak i projekcí a světelného parku.

Zatím největšího rozšíření se festival dočkal v roce 2006 – počet pódií se rozšířil na tři a přibyly i dvě VIP zóny. Nezapomenutelnou atmosféru ještě podpořily špičkové performance a půlnoční ohňostroje.

Ty čekají na návštěvníky i letos, stejně jako špičkoví DJové. 20. - 21. července se v krásném amfiteátru představí třeba houseoví klasici Antoine Clamaran a Robbie Rivera, trancaři Ferry Corsten a Marco V., technaře potěší zase Valentino Kanzyani nebo naše vyslankyně Lucca.

Specialitou festivalu je obří after party, která se koná hned po skončení festivalu na nedaleké pláži. Příjmné je, že vstup na ni je pro návštěvníky festivalu zdarma.

Vstupenky na festival je možné objednat od pondělí do pátku na telefonu (+48) 0 888 403 403 nebo online na adrese http://MDT-Agency.pl/tickets.

Pozor: vstupenky na sobotní večer jsou již zcela vyprodány!

Pátek (20.7.2007):

Stage Sun:
- Robbie Rivera
- Erick E
- Benjamin Bates
- Jose Amnesia featuring Jennifer Rene (Live Act)
- Andrew Boardman
- Cez Are Kane
- V-Valdi
- Quiz

Stage Moon:
- Marco V
- Lucca
- Giuseppe Ottaviani
- Mauro Picotto
- Valentino Kanzyani
- Erwin Spitsbaard
- Jay Bae
- Fafaq
- Paul Peter Handke

Sobota (21.7.2007):

Stage Sun:
- Antoine Clamaran
- David Vendetta
- Flex
- Randy Katana
- Niklas Harding
- Toxic Noiz
- Radi S.

Stage Moon:
- Ferry Corsten
- Eddie Halliwell
- Johan Gielen
- Ronald van Gelderen
- Matt Darey
- Bart Claessen
- Sound Players
- Kris

Neděle (22.7.2007):

After Party:
- Jerry Ropero
- Brothers Funk
- Craig Alder
- Micro
- Saint
- Diabllo

 
Polský Sunrise festival se hlásí o slovo (ENG)

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016