PARTYINFO

 

SUMMER FIELDS - OPEN AIR

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
Vyškov - Město - areál letiště Aeroklubu
DJs:
Robert Natus & Arkus P (de), Plüschen, Skullcrash, GoLPe, Aton, Nix Fungate, CZScream, DestroyER, Blaster Clelland

2nd stage - Dixent, Haana, Tarabass, D. Martin, RPX, Luis, Leon X, Wexter, Andy L, Axiom, Funsmaker

3rd stage - Insect Elektrika (live), Kaiser soze, Carl King, Exner, Mooris, Rivendel, T.C.O.
Info:
http://www.summerfields.cz
panda@schranz.cz
Popis:
start 19:00, vstup 300/350 czk
 
 
Summer Fields open air ve Vyškově
Po dlouhé odmlce se opět hlásí ke slovu schranz.cz, tentokráte s party pod otevřeným nebem, open airem zaměřeným na styl schranz a hardtechno. Akce, na kterou se mnozí z vás těší, někteří se bojí, ale všichni svorně přísahají, že se ukáží.
 
20.7.2007 to bude přesně rok a čtvrt od prvních narozenin schranz.cz, které jsme oslavili 21.4.2006 akcí Jupi.Land. Kdo si vzpomíná, vybaví si, že to byla povedená akce s Mariem Ranierim v olomoucké Envelopě, na které se ukázalo kolem 700 lidí. Letos oslavíme druhé narozeniny o čtvrt roku později ale o to ve větším stylu a věřím, že i schranzerů se přijde pobavit několikanásobně víc. Přestože nejsem zastáncem b-day parties jednotlivých djs, rád bych vás na tuto oslavu pozval.

Vše se odehraje v areálu letiště Aeroklubu u dálnice, kousek od Brna ve městě Vyškově. Představí se dvě hlavní hvězdy nejen této červencové noci ale i celého světového schranzu - Robert Natus a Arkus P. Zbytek hudební produkce vyplní djs ze stáje schranz.cz, jmenovitě: Plüschen, Skullcrash, GoLPe, Aton, Nix Fungate, CZScream, DestroyER, Blaster Clelland. No prostě bude to šrumět od časného večera až do dopoledních hodin.

Co by to bylo za open air, kdyby byla jen jedna stage, proto bude připravena i druhá Ed Hardy Stage, kterou hudebně obstarají v duchu tech-house djové Dixent, Haana, Tarabass, D. Martin, RPX, Luis, Leon X, Wexter, Andy L, Axiom, Funsmaker. Na třetím podiu se vystřídají Insect Elektrika live, Kaisersoze, Carl King, Exner, Mooris, Rivendel, T.C.O., dominantním stylem zde tedy bude minimal. Takže dvě další „chill out stage“ až se přehřejete v schranzovém kotli.

K dispozici bude množství barů, krytých stanů, parkování v těsné blízkosti prostoru festivalu, a mnoho dalších vychytávek, které se včas dozvíte. Cena vstupenek na místě i v předprodejích bude značně lidová. Lístky v předprodeji budou k dostání na městských informačních centrech v Olomouci a Vyškově a jejich cena bude 300 Kč. Na místě si připlatíte 50 Kč.

Více info se dozvíte na webu akce www.summerfields.cz, který se blíží úplnému dokončení v horizontu několika málo dní. Přijďte podpořit něco co tu ještě tak úplně nebylo a buďte u zrodu nového festivalu. Vždyť to, jestli příští rok bude další díl, záleží právě na vás.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016